Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 6483 kez okundu. | Kategori : Siyaset
Haberin Tarihi :   15 Şubat 2012 - 20:17

Ak Parti Yerel Yönetimler Şura Toplantısı Yapıldı

Büyüt
Küçült
Ak Parti Yerel Yönetimler Şura Toplantısı
YEREL YÖNETİMLER ŞURA TOPLANTISI VE İLÇE DANIŞMA TOPLANTISI YAPILDI.

AK Parti Giresun Merkez İlçe Başkanlığımız 14 Şubat 2012 tarihinde İlçe Teşkilat binasında Yerel Yönetimler ve İlçe Danışma toplantısını yaptı.

Toplantıya Beldiye Başkanları ve Meclis Üyeleri, Merkez İlçe İl Genel Meclis Üyeleri, İlçe ve Belde Yönetim Kurulu Üyeleri ile mahalle temsilcileri katıldılar.

Toplantıda Duroğlu Belde Belediye Başkanı Murat KILIÇASLAN, Çaldağ Belde Belediye Başkanı İskender GENÇ, İnişdibi Belde Belediye Başkanı Ahmet ŞAHİN, Giresun Belediye Meclis Üyesi Fahri UZUN, İl Genel Meclis Başkanı Osman ÖDEN, Merkez İlçe Yerel Yönetimler Başkanı Bahadır AKAR, Merkez İlçe Başkanı Çetin ÇAKIROĞLU ve İl Başkanı Av. Sabri ÖZTÜRK birer konuşma yaptılar.

Konuşmada Belediye Başkanlarımız Beldelerinde yaptıkları çalışmaları anlattılar, İl Başkanı Av. Sabri ÖZTÜRK, 2014 seçimlerinde Giresun Belediyesini almak için birlik ve beraberlik içerisinde çalışmalara devam edilmesi gerektiğini vurguladı. Merkez İlçe Başkanı Çetin ÇAKIROĞLU, Yerel Yönetimlerin önümüzdeki süreçte millete hizmet noktasına en önemli hedefleri olduğunu vurgulayarak 2011-2015 tarihleri arasında hedefler ve devam eden 28 Proje hakkında üyelere bilgi verdi.

Daha sonra söz almak isteyen Belde, Mahalle ve Köy temsilcilerine söz verildi. Dilek ve temenniler bölümüne geçilerek program sona erdi.



Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DİĞER HABERLER
tuncay kara
Bulancak Ajans
SPOR VİTRİNİ
hacamat
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir