Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 6705 kez okundu. | Kategori : Siyaset
Haberin Tarihi :   16 Haziran 2011 - 10:50

''AK Parti'nin Pusulası Milletin Elinde!''

Büyüt
Küçült
AK Partinin Pusulası Milletin
Giresun'da markalaşan, 12 Haziran Seçiminin flaş ismi AK Parti Milletvekili Adayı Şengül Şahin, seçim sonrası bir basın bülteni yayımlayarak seçmenlerine teşekkür etti.

''AK Parti'nin Pusulası Milletin Elinde!''

Giresun’da markalaşan, 12 Haziran Seçiminin flaş ismi AK Parti Milletvekili Adayı Şengül Şahin, seçim sonrası bir basın bülteni yayımlayarak seçmenlerine teşekkür etti.
AK Parti’den 4. Sıra milletvekili adayı olmasına rağmen, seçim bölgesi olan Eynesil, Görele, Çanakçı, Tirebolu, Güce, Doğankent, Yağlıdere ve Espiye’de beklenenin üzerinde bir başarı grafiği ile oy patlaması yaşatan Şengül Şahin, başta Parti teşkilatı dava arkadaşları olmak üzere, seçim çalışmaları süresince kendisine destek veren seçmenlerine teşekkür ettiğini bildirdi.
AK Parti’nin pusulasının milletin elinde olduğunu söyleyen milletvekili adayı Şengül Şahin, yayınladığı basın bildirisinde şu önemli konuların altını çizdi:
“ Listelerin kesinleştiği, aday adaylığım sürecinden bu güne kadar hep yanımda olan bütün parti teşkilatında görevli arkadaşlarımla birlikte son derece yoğun ve tempolu bir seçim çalışması süreci yaşadık. Öncelikle, bu yoğun tempoda beni yalnız bırakmayarak seçim çalışmalarıma destek olan parti yönetici ve teşkilat mensubu arkadaşlarıma, ilgilerini benden esirgemeyerek gerçekleri kamuoyuna yansıtan değerli basın mensubu arkadaşlarıma teşekkür ediyor, kendilerine saygı ve şükranlarımı arz ediyorum.
Seçim çalışmalarına başladığım günden bu güne kadar, bir kadın aday olarak siyasi çalışmalara nezaket katmanın gayreti içinde oldum. Bu düşünce ve davranışıma takdirle yaklaşan ve beni bağrına basan, destek veren ve verdiği desteği seçimde sandığa yansıtarak gösteren bütün hemşerilerimi yürekten kutluyorum.”
Seçim Bölgemde Ben Kazandım
Yapılan seçimde, kaybedenin kendisi olmadığını ifade eden AK Parti Milletvekili adayı Şengül Şahin, 4. Sıra adayı olmasına rağmen, seçim bölgesinde muhalefetin birinci sıra adayını sandığa gömdüğünü ileri sürdü ve açıklamasını şöyle sürdürdü: “  Sayın Başbakanıma olan teveccühle birlikte, kendi seçim bölgemde bu güne kadar alınan oyun en fazlası alınarak seçimin kaybedeni olmadığım ortaya konmuştur.
Siyaset uzun soluklu bir yoldur. Ayrıca hizmet etme aracıdır. Ben, bu davanın neferi olduğumu her platformda ifade ettim. Tekrarlamakta fayda telakki ediyorum. Önemli olan ülkemizin kazanmasıdır.”
Gönüllerin Milletvekili
“Ben her zaman hayırlısını diledim. Demek ki hayırlısı böyleymiş. Önemli olan gönüllerde yer etmektir. Bunun delili, seçim bölgemde yaşanan oy patlamasıdır. Muhalefetin 1. Sıra adayı ile AK Parti’nin 4. Sıra adayının farkını, seçmen verdiği oy ile sandıkta göstermiştir. Şengül Şahin gönüllerde taht kurmuş, Giresun’da marka olmuştur. Seçilsem çok daha iyi olurdu ama seçilemediğim için de üzülmedim. Milletvekili seçilen kardeşlerimi canı yürekten kutluyorum. Ülkemize ve ilimize hayırlı hizmetlerde bulunacaklarına olan inancım tamdır. Bana gönlünü açarak bu onuru yaşatanlara sonsuz teşekkür ediyorum,”
ALİ KAYA HABER – GÖRELE
 

Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DİĞER HABERLER
tuncay kara
Bulancak Ajans
SPOR VİTRİNİ
hacamat
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir