Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 7732 kez okundu. | Kategori : Siyaset
Haberin Tarihi :   26 Kasım 2013 - 11:38

Akıllı; "Üçtepeler köy görüntüsünden uzaklaşmalı"

Büyüt
Küçült
Akıllı  Üçtepeler köy görüntüsünden
Milliyetçi Hareket Partisi Yağlıdere Üçtepeler Beldesi Belediye Başkan adaylığına Gasım Akıllı getirildi. Akıllı, beldenin artık köy görüntüsünden uzaklaşıp asli hüviyetine bürünmesi gerektiğini söyledi.

Milliyetçi Hareket Partisi Üçtepeler Belediye Başkan adayı Gasım Akıllı;

 "Üçtepeler köy görüntüsünden uzaklaşmalı"

 Milliyetçi Hareket Partisi Yağlıdere Üçtepeler Beldesi Belediye Başkan adaylığına Gasım Akıllı getirildi. Akıllı, beldenin artık köy görüntüsünden uzaklaşıp asli hüviyetine bürünmesi gerektiğini söyledi.

Üçtepeler beldesinde yapılan aday tanıtım toplantısında konuşan İl Başkanı Ozan Köymen, yapılan görüşmeler ve istişareler sonucunda belde teşkilatının onayı ile Gasım Akıllı'yı Üçtepeler Belediye Başkan adayı olarak belirlediklerini açıkladı.

Köymen, "MHP adayları ve projeleri ile Giresun genelinde tüm belediyelerde en iddialı parti konumuna gelmiştir. Adaylarımıza gösterilen teveccüh bizleri fazlasıyla mutlu etmektedir. Bu da üzerimize yüklenen sorumluluğu artırmaktadır" dedi.

"KUTLU BİR YOLA ÇIKTIK"

Üçtepeler Belediye Başkan Adayı Gasım Akıllı ise, "Bugün bir ideali, kutlu bir sevdayı beklenen rüyayı gerçekleştirmek için ilk adımı atmış bulunuyoruz. Yağlıdere'nin bağrına sığınmış güzel ve yalnız beldemizi hak ettiklerini sunmak ve hak ettiği yere ulaştırmak için bu yola çıkmış bulunuyoruz. Bu göreve layık görüldüğüm için tüm teşkilatlara teşekkür ederim. Görevimin zorluğunun ve onunda ötesinde mukaddesatının bilincindeyim. Hizmet için aday oldum" şeklinde konuştu.
"KÖY GÖRÜNTÜSÜNDEN UZAKLAŞMALI"

Akıllı açıklamasında şunlara yer verdi; "Üçtepe beldesinin artık köy görüntüsünden uzaklaşıp asli hüviyetine kavuşması şarttır. Yapılacak çok işimiz, sarf edecek gücümüz var. Doğup büyüdüğümüz topraklara vefa borcumuz var. Şükürler olsun ki bu borcumuzu ödemek için karşımıza böyle bir fırsat çıktı. Mevla nasip eder bizlerde var gücümüzle çalışırsak bu hizmet yarışından zafer kazanarak çıkacağımıza inanıyorum. Dürüst, ilkeli ve şeffaf bir yönetim anlayışını Üçtepeler'e kazandırmayı amaçlıyoruz."

Projelerinden bazılarına dikkat çeken Akıllı, olmazsa olmazları arasında Lise olduğunu belirtti. Akıllı, "Lise çağına gelmiş öğrencilerimiz beldemizde lise olmadığından ya ilçeye yada il merkezine gitmektedir. Bu da aileler için ekonomik külfet demektir. Bir çok ailenin bu sebeplerden çocuklarının eğitimini yarıda kesmektedir. Belediyemizin öncülüğünde yaptıracağımız lise binası olmazsa olmazlarımız arasındadır" ifadelerine yer verdi. Akıllı, ABD'de 30 yıllık iş hayatı tecrübesi ve birikiminin olduğunu, yörenin Amerika ile güçlü bağlantıları olduğuna dikkat çekerek, "Hemşerilerimizin yoğun yaşadığı bir belediye ile Üçtepeler'in ABD'de bir şehir ile kardeş yapılması hedeflerimiz arasındadır. Bunun yanı sıra Çağlayan Mahallesinde yer alan Şelale'nin turizme kazandırılması için proje çalışmalarımız sürdürülmektedir" dedi.

Belde teşkilatında düzenlenen aday tanıtım toplantısına İl Başkanı Ozan Köymen, Giresun Belediye Başkan Adayı Dr. Orhan Erzurum, Espiye Belediye Başkan Adayı İbrahim Önal, Yağlıdere Belediye Başkan Adayı Şevket Kaya, Merkez, Espiye ve Yağlıdere ilçe başkanları ile il ve ilçe yöneticileri ve partililer katıldı.



Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DİĞER HABERLER
Haydar karakılıç
ferrero
tuncay kara
Bulancak Ajans
SPOR VİTRİNİ
hacamat
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir