Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 6730 kez okundu. | Kategori : Siyaset
Haberin Tarihi :   27 Mayıs 2011 - 19:10

''AKP'den memnun olmayanlardan emanet oy istiyoruz''

Büyüt
Küçült
AKPden memnun olmayanlardan emanet oy
CHP milletvekili adayı İnş. Müh. Aykut Gezmiş, Tirebolu'da esnafları dolaşarak ''Tüm anketler göstermektedir ki mevcut iktidarı değiştirebilecek tek adres CHP'dir. Oyları bölüp de ziyan etmeyelim'' dedi.

CHP milletvekili adayı  İnş. Müh. Aykut Gezmiş, Tirebolu'da esnafları dolaşarak “Tüm anketler göstermektedir ki mevcut iktidarı değiştirebilecek tek adres CHP'dir. Oyları bölüp de ziyan etmeyelim” dedi.  

“AKP'den memnun olmayanlardan emanet oy istiyoruz” 
 

Beraberinde Tirebolu Belediye Başkanı Burhan Takır, Tirebolu İlçe Başkanı Murat Yıldırım, Giresun 2. Noteri Nurdan Dikmen, Kadın Kolu İl Başkanı Fahriye Larçın, İl Başkan Yardımcısı Selahattin Ay, Belediye meclis üyeleri, il genel meclis üyeleri, kadın, gençlik kolları ve elliye yakın partiliyle birlikte Tirebolu esnaflarını tek tek dolaşan CHP milletvekili adayı Aykut Gezmiş, 

“AKP İktidarının 9 yılda Giresun’a çaktığı bir çivi yoktur. Son 9 yılda nüfusumuz 107.000 kişi azalmış, milletvekili sayımız 5'ten 4'e düşmüş, 10 bin esnaf kepenk kapatmış, 15 bin kişi işini kaybetmiş, 1.500 kişinin çalıştığı SEKA kapatılmış, FKB entegrede çalışan sayısı 3.000'den 700'e düşmüş, komşu iller plaka numaraları kadar açılış yaparken, bizim ilimizde plaka numarası kadar fabrika kapanmış, 1 kg fındıkla önceden yirmi ekmek alınırken şimdi dört ekmek alınır hale gelmiş, 4 adet hastanemiz 1'e düşürülmüş, Tıp Fakültesi binamız, yurt binalarımız yapılamamış, OR-Gİ, Eğribel Tüneli, Doğalgaz gibi makro projelerimiz hala hayata geçirilememiş, Üniversitemize rektör atanamamış, fındığın fiyatı 7.5 liradan 4 liraya düşürülmüş, Giresun'lu bürokrat sayısı azaltılmış kısaca AKP iktidarında Giresun şehri sanki bir savaşa girmişte kaybetmiş gibi tahrip olmuştur.” dedi. 

Gezi sırasında Tirebolu esnaflarının ekonomik sıkıntılarını da dinleyen Gezmiş, “AKP iktidarında ekonomi küçülmüş, işsizlik ve yoksulluk artmış, bu durum esnafın da işlerini azaltmıştır. Ülkeyi böylesine kötü yöneten bu iktidardan ülkenin derhal kurtulması gerekmektedir. Tüm anketler göstermektedir ki mevcut iktidarı değiştirebilecek tek adres CHP'dir. Bu seçime dev projelerle çok iyi hazırlandık. Oyları bölüp de ziyan etmeyelim, AKP'den memnun olmayanlardan emanet oy istiyoruz” dedi. Tirebulu'da vatandaşın yoğun ilgisiyle karşılanan CHP milletvekili adayı Aykut Gezmiş’in seçim gezisi gün boyu neşe içinde devam etti. 
 
 



Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DİĞER HABERLER
tuncay kara
Bulancak Ajans
SPOR VİTRİNİ
hacamat
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir