Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 7177 kez okundu. | Kategori : Siyaset
Haberin Tarihi :   15 Mayıs 2011 - 20:30

AKP'den taşımalı, coşkusuz miting

Büyüt
Küçült
AKPden taşımalı, coşkusuz
CHP milletvekili adayı Avukat Nilay Pınar, ''Başbakan Giresunluların beklentilerini boşa çıkardı, fındığı, Fiskobirlik'i unutmuştu, havaalanı ve Eğribel tüneli için de yuvarlak laflar edip, tarih vermekten kaçındı'' dedi.

  AKP'den taşımalı, coşkusuz miting 

     CHP milletvekili adayı Avukat Nilay Pınar, ''Başbakan Giresunluların beklentilerini boşa çıkardı, fındığı, Fiskobirlik'i unutmuştu, havaalanı ve Eğribel tüneli için de yuvarlak laflar edip, tarih vermekten kaçındı'' dedi.

     Pınar AKP’nin Giresun mitingini ‘taşımalı, coşkusuz miting’ şeklinde değerlendirirken başbakan’ın konuşmasını da ‘yetersiz’ olarak yorumladı ve “Sayın Başbakan Giresun’u köy gören zihniyetini sürdürdü. Hiçbir somut söz vermeden gitti” ifadelerini kullandı.

     BAŞBAKAN FINDIĞI UNUTMUŞ

     CHP adayı Nilay Pınar, Başbakan Erdoğan’ın fındık hakkında söylediği, “Fındık 1,5 liraydı, şimdi 5 lira oldu” şeklindeki sözlerine karşılık olarak, “Oysa 2005 yılında fındık 7,5 liraya çıkmıştı. AKP anlayışıyla o günler hayal oldu” dedi.

     FİSKOBİRLİK’İ HEPTEN SİLMİŞ

     Başbakan’ın Fiskobirlik’e ilişkin hiçbir ifadede bulunmamasını da eleştiren Nilay Pınar, “Fiskobirlik fındığın sigortasıdır, üreticinin güvencesidir. Ama gördük ki Sayın Başbakan Atatürk’ün kurduğu bu birliği de gözden çıkarmış. Fiskobirlik’in gözden çıkarılması fındığın da, üreticinin de gözden çıkarılmış olduğunun göstergesidir” şeklinde görüş belirtti.

     CHP milletvekili adayı Nilay Pınar AKP’nin Giresun mitingi ve Başbakan’ın konuşmalarına ilişkin değerlendirmelerini şöyle sürdürdü:

     TAŞIMALI VE COŞKUSUZ MİTİNG

     “Giresun mitingini coşkusuz bulduk. Bir de taşıma usulü ile alanı insan toplamışlardı. Başbakan yine hırçındı, din üzerinden siyasetini sürdürdü. Giresun’un yakıcı sorunlarına ilişkin somut projelerden hiç söz etmedi. İşsizliğin, yoksulluğun yok edilmesine kalıcı projelerden söz etmedi. Kısacası Giresunluların beklentilerini boşa çıkardı, hayal kırıklığı yarattı.

     HAVAALANI VE EĞRİBEL TÜNELİ İÇİN TARİH VERMEDİ

     Hep ertelediği OR-Gİ havaalanı için tarih vermekten kaçındı. Eğribel tüneli için de net tarih vermedi, hep yuvarlak ifadeler kurmayı tercih etti. Fiskobirlik’i ağzına almadı. Fındık üreticisine bir güvence vermedi.

     AİLE SİGORTAMIZ KİMYASINI BOZMUŞ

     Bizim Aile Sigortası için “kaynak nerde” diye soran Başbakan, şimdi “biz daha fazlasını veriyoruz” dedi. Demek bir kaynak var bu proje için. Acaba sayın Başbakan1ın hangi dediği doğru? Anlaşılan Sayın Başbakan’ın bizim halk tarafından çok tutulan, umut olan Aile Sigortası projemiz karşısında kimyası bozulmuş.”  
 



Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DİĞER HABERLER
tuncay kara
Bulancak Ajans
SPOR VİTRİNİ
hacamat
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir