Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 9066 kez okundu. | Kategori : Siyaset
Haberin Tarihi :   06 Temmuz 2011 - 10:38

Atay Güngör; ''CHP yemin etmeliydi!''

Büyüt
Küçült
Atay Güngör CHP yemin
BAP (Büyük Anadolu Partisi Başkanı Atay GÜNGÖR; ''Seçim sonrası TBMM' de yaşanan yemin etmeme krizi ülkeyi, özellikle yemin etmeyen partilerin kendilerine destek veren, oy veren yurttaşları pişmanlık derecesine getirmiştir.

Bizim ayrı bir parti olarak başka partilerin işlerine karışma veya tutumlarından ötürü onlara söz söyleme hakkımız yoktur. Hele de iç sorunlarına karışmak gibi. Ancak, 12 Haziran 2011 seçimlerinde bütün örgütleriyle BAP (Büyük Anadolu Partisi), CHP’ yi koşulsuz destekleme kararı almış ve bu kararı da uygulamış bir partiyiz. Bu nedenle, bir takım serzenişlerimiz olmalıdır diye düşünüyorum. Şöyle ki: seçilen milletvekillerinizin tutukluluklarının kaldırılmayışı tabi ki doğru bir uygulama değil, bunun mücadelesi TMMM çatısı altında demokratik yollarla verilmeli. Halkın iktidarı için mücadele verenler, halkın adaylarını seçmeliler. Üreticinin ürününe dağ meyvesi diyen zihniyetlerle halkın iktidarı olamaz. Ayrıca, fındık üreticisi, buğday üretici vs. ürün fiyatlarının belirlenmesi için muhalefetten haklı destek beklemektedir”dedi.

Esnaf-memur-işçi-emekli –dul-yetim durumlarının iyileştirilmesi için çaba beklediğini belirten Atay Güngör; “Sınavlara girmiş, atanamayan öğretmen-memur adayları destek beklemekteler. Daha böyle bir sürü sorun varken, sen meclise girip yemin etmeyeceksin. İçerdekiler çıksın ben bu çalışmalara başlayacağım diyeceksin. Sana güvenen, ümit bağlayan milyonlarca insanı hiçe sayacaksın. Olmaz olsun böyle Halkçılık, Emek savunuculuğu, Demokratik-Laik-Sosyal Hukuk Devleti anlayışı.”diyerek, sitem etti.



Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DİĞER HABERLER
tuncay kara
Bulancak Ajans
SPOR VİTRİNİ
hacamat
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir