Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 6169 kez okundu. | Kategori : Siyaset
Haberin Tarihi :   25 Ocak 2024 - 10:24

AYDIN SAHADA

Büyüt
Küçült
AYDIN

Yeniden Refah Partisi Giresun Belediye Başkan Adayı Mesut Aydın yerel seçim çalışmaları kapsamında saha çalışmalarına ve ziyaretlerine devam ediyor.

 

Yeniden Refah Partisi Genel Başkan’ı Dr. Fatih Erbakan’ın ‘Giresun’u sana emanet ediyorum, sefer bizden zafer Allah’tan’ ifadesini söylediği günden beri gece gündüz demeden bu mesuliyetin altından kalkmak için gayret ettiğini söyleyen Aydın; saha çalışmaları ve ziyaretleri ile ilgili şunları söyledi:

 

‘Milli Görüş belediyeciliğini tekrar söz sahibi yapmak için büyük bir gayretle koşturuyoruz. Giresun’da tüm ülkede olduğu gibi partimize büyük bir teveccüh var. İnsanlar artık şikâyet etmekten bıktığı için bir çıkış yolu arıyor. Bu yolun da; Erbakan Hoca’mızın zamanında inşa ettiği, ekonomik iyileşmeyi ve huzuru bütün vatandaşlarımıza yaşattığı, adil yönetimin meyvesi Refah olduğuna inanıyor. Yeniden Refah şüphesiz bu sıralar insanların beyninde ve dilinde en çok tekrarlanan kelime.

 

Bu bağlamda omzumuza konulan maddi-manevi yükün de bilincinde olarak sokak sokak, kapı kapı geziyoruz. Derdimizi anlatıyor, kardeşlerimizin istek ve önerilerini dinliyoruz” dedi

 



Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DİĞER HABERLER
tuncay kara
Bulancak Ajans
SPOR VİTRİNİ
hacamat
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir