Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 6728 kez okundu. | Kategori : Siyaset
Haberin Tarihi :   03 Haziran 2011 - 10:30

Aykut Gezmiş Piraziz' deydi.

Büyüt
Küçült
Aykut Gezmiş Piraziz
CHP milletvekili adayı İnş. Müh. Aykut Gezmiş, Piraziz'in köylerinde ' Ey AKP'liler, FKB'nin kendisine ait Trabzon'da ki gayrimenkulünün satışıyla sizin ilginiz nedir ki satıştan gelen paraya sahip çıkıyorsunuz? İktidarınız döneminde FKB'ye 5 kuruş destek mi sağladınızda FKB'yi ağzınıza alıyorsunuz?'' dedi.

CHP milletvekili adayı  İnş. Müh. Aykut Gezmiş, Piraziz'in köylerinde “Ey AKP'liler, FKB'nin kendisine ait Trabzon'da ki gayrimenkulünün satışıyla sizin ilginiz nedir ki satıştan gelen paraya sahip çıkıyorsunuz? İktidarınız döneminde FKB'ye 5 kuruş  destek mi sağladınızda FKB'yi ağzınıza alıyorsunuz?'' dedi. 
 

“AKP'liler, FKB'nin sattığı arazisinin parasına sahip çıkarak komik duruma düşüyorlar” 
 

Beraberinde CHP Piraziz İlçe Başkanı Nezir Kelleci ve çok sayıda partili ile birlikte  Piraziz'in köylerinde yöre halkı ile buluşan ve yoğun ilgiyle karşılaşan Gezmiş, şunları dile getirdi:  

“AKP hükümeti bir bölge halkının öncelikli geçim kaynağı olan fındığı da, üreticinin dostu olan Fiskobirlik’i de bitirmiştir. Başbakan fındık üreticisini ve Fiskobirliği sevmemektedir. Fiskobirlik’i desteklememiş; TMO’yu bu bölgeye inadına getirmiştir. Fındık acemisi olan TMO’nun 3 yılda ettiği zarar, Fiskobirlik’in 73 yılda ettiği zarara eşittir.” dedi. 

Köy sakinleriyle sorulu cevaplı geçen, oldukça verimli toplantılarda konu yine fındık ve FKB'ydi. Gezmiş,  

“Sanki iktidarları döneminde bankalara kredi verdirmeyerek FKB'nin batışına sebep olmamış gibi şimdi çıkmış bazı AKP'liler, FKB'nin geçtiğimiz günlerde satmış olduğu, Trabzon'da ki gayrimenkulünden gelen paraya sahip çıkıyor ve sanki bu paranın oluşmasında bir katkıları varmış havası estirmeye çalışarak komik duruma düşüyorlar.  

Soruyorum, Ey AKP'liler, FKB'nin kendisine ait Trabzon'da ki gayrimenkulünün satışıyla sizin ilginiz nedir ki, satıştan gelen paraya sahip çıkıyorsunuz ve yönlendirmeye kalkıyorsunuz?Malın sahibi değilsiniz, satıcı değilsiniz, alıcı değilsiniz, siz nesiniz?  Yoksa bu satış sırasında araya girerek 44 milyon TL değer biçilen Trabzon'da ki gayrimenkulü, 36 milyon TL'ye sattırarak, kurumu 8 milyon TL zarara uğratmak mı başarınız? İktidarınız döneminde FKB'ye 5 kuruş destek mi sağladınızda FKB'yi ağzınıza alıyorsunuz? Nasıl böyle 120 milyonluk malının satılmasına göz yumduğunuz FKB'ye sanki sahip çıkıyormuş pozlarına girebiliyorsunuz? Bu ne pişkinlik? FKB'ye iktidarınız döneminde ne katkınız oldu? 5 kuruşluk borcunu mu sildiniz?” dedi. 

FKB'nin kendi iktidarlarında aktif ve dinamik hale getirileceğini, Fındık Borsasının bu bölgeye kurulacağını ve bölgenin fındık  üssü olacağını vurgulayarak konuşmasını  tamamlayan Gezmiş'e yöre halkı büyük ilgi gösterdi.




Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DİĞER HABERLER
tuncay kara
Bulancak Ajans
SPOR VİTRİNİ
hacamat
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir