Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 8235 kez okundu. | Kategori : Siyaset
Haberin Tarihi :   17 Şubat 2011 - 18:34

Aykut Gezmiş tabanıyla buluşuyor

Büyüt
Küçült
Aykut Gezmiş tabanıyla
CHP Keşap, Çanakçı, Görele ve Eynesil İlçe Örgütleri ile ilçe esnaflarını ziyaret eden Gezmiş yoğun ilgiyle karşılandı.

CHP Keşap, Çanakçı, Görele ve Eynesil İlçe Örgütleri ile ilçe esnaflarını ziyaret eden Gezmiş yoğun ilgiyle karşılandı. 

     CHP milletvekili aday adayı Aykut Gezmiş, sivil toplum kuruluşlarının,  meslek örgütlerinin, esnafın ve Giresun halkının yanı sıra partisinin örgütlerini de ziyaret etmeyi sürdürüyor.

     Gezmiş, CHP Keşap, Çanakçı, Görele ve Eynesil İlçe Örgütlerine yaptığı ziyaretlerde partilileriyle buluştu ve sohbet etti.

     Birlikte çalıştığı ve istifa etmeden önce de İl Başkanlığı görevini yürüttüğü partililerinden destek isteyen Aykut Gezmiş’e örgüt yöneticilerinden ve parti üyelerinden ilgi üst seviyedeydi. 2011 Genel Seçimlerine yönelik çalışmaların organizasyonuyla ilgili fikir alış verişlerinde bulunulan toplantıların çok faydalı geçtiği ifade edildi.

     Beraberinde CHP İl Başkan yardımcıları Necmi Sıbıç, Selahattin Ay, İl Genel Meclisi Grup Başkanvekili Ömer Mustafa Yılmaz, Meclis Üyesi Türker Salbacak ve Talip Dervişoğlu ile birlikte Keşap, Çanakçı, Görele ve Eynesil’de çeşitli temaslarda bulunan Aykut Gezmiş, gittiği yerlerde esnaf ziyaretleri de yaptı.

     Esnaflarla söyleşen Gezmiş, hem dertlerini dinledi, hem de çözümler üzerine fikir alışverişinde bulundu. Gezmiş, “Esnaflarımız, üreticilerimiz ve çiftçilerimiz başta olmak üzere bütün kesimlerin sorunlarını biliyoruz. Siftah yapmadan gün geçiren esnafımızın, banka kredileri ve icralara boğulduğunu görüyoruz. Nüfusumuzun azalması, işsizlik ve yoksulluk en önemli sorunlarımızdır. Biz bu sorunları çözmek için yola çıktık ve aday olduk. Sizlerin de destekleriyle CHP’yi birinci parti yapacak, halkın iktidarını kurarak üreten bir ekonomi oluşturacak ve sorunları, sıkıntıları çözeceğiz” dedi.

     Parti ziyaretlerinde partililer, esnaf ziyaretinde de esnaflar Aykut Gezmiş’i tanıdıklarını ve güvendiklerini ifade ederek, desteklediklerini vurgulayıp, başarılar dilediler. 



Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DİĞER HABERLER
tuncay kara
Bulancak Ajans
SPOR VİTRİNİ
hacamat
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir