Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 14402 kez okundu. | Kategori : Siyaset
Haberin Tarihi :   27 Mart 2018 - 01:05

BAŞKANIMIZA VE YÖNETİMİNE BAŞARILAR DİLİYORUZ.

Büyüt
Küçült
BAŞKANIMIZA VE YÖNETİMİNE BAŞARILAR

KIRHASANOĞLU:AYTEKİN ŞENLİKOĞLU BAŞKANIMIZA VE YÖNETİMİNE BAŞARILAR DİLİYORUZ.

Yağlıdere Belediye Başkanı Abdurrahman Kırhasanoğlu,6.Olağan il kongresinde başkanlığa seçilen Aytekin Şenlikoğlu başkanlığındaki yönetim kurulunu tebrik etti.

Kırhasanoğlu,Kongrenin ardından yaptığı açıklamada,Üçtepe Belediye Başkanımız Harun Öztürk başta olmak üzere, belediye meclis üyelerimiz, il genel meclis üyelerimiz, ilçe teşkilatımız, gençlik kollarımız, kadın kollarımız ile birlikte bugün Giresunumuzda düzenlenen 6.Olağan il kongresinde yerimizi aldık.’’dedi

Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan bugün konuşmasında 16 Nisan 2017 tarihinde yapılan Anayasa Referandumunda ilk yüz ilçe arasında ilçemizin ismini okurken bir kez daha bu davaya eşlik ettikleri için mutlu olduklarını gururlandıklarını yüklerinin bundan sonra daha ağır olduğunu ifade eden Kırhasanoğlu,’’Bu başarıda emeği gecen bütün herkese bir kez daha tebrik ediyorum. İnşallah 2019 seçimlerinde bir önceki oyun daha üstünde bir oy almayı hedefliyoruz.’’diye konuştu.



Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DİĞER HABERLER
Haydar karakılıç
ferrero
tuncay kara
Bulancak Ajans
SPOR VİTRİNİ
hacamat
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir