Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 6789 kez okundu. | Kategori : Siyaset
Haberin Tarihi :   07 Ekim 2013 - 15:59

Beykoz'da Prof.Dr.Öztürk Heyecan Yarattı

Büyüt
Küçült
Beykozda Prof.Dr.Öztürk Heyecan
Beykoz'da Prof.Dr.Hüseyin Öztürk Heyecan Yarattı

Beykoz’da Prof.Dr.Hüseyin Öztürk Heyecan Yarattı

İstanbul Beykoz CHP Belediye Başkanlığı içi.n aday adaylığını açıklayan ve müracaat eden Prof.Dr.Hüseyin Öztürk, Beykoz’da heyecan yarattı..

Öztürk Gazetemize yaptığı açıklamada; “Yakından tanıdığı, ve doğup büyüdüğüm Beykoz’da, değerli Beykoz halkının yoğun isteği üzerine Belediye Başkanlığı için aday adayı olarak, müracaatımızı yaptık..Burada CHP’den 12 aday adayı var.Bayağı mücadeleli bir aday adaylığı süresi geçecek..Bu da yaklaşık 2ay sürecek”dedi..

Öztürk, Beykoz’da göreve hazır olduğunu belirterek; “Aday adaylığım çok hoş karşılandı..Gezip-gördüğün tanıştığım Beykoz halkından yakın ilgi gördüğümü görüyorum.Bu da bana kuvvet veriyor. Beykoz’da hemşehrilerimden destek bekliyorum..Beykoz ilçesini birlik ve beraberlik içinde ve önemli bir oy artışıyla CHP ile buluşturacağız..Beykoz için önemli projelerim var..Beykoz’un unutulan sahil kenti görüntüsüne kavuşturmak inşallah bizlere nasip olacak”dedi.

Halen İstanbul Üniversitesi Mühendislik Fakültesi’nde Maden Yatakları, Jeokimya Anabilim Dalı Başkanı ve iki dönemdir Jeoloji Mühendisleri Odası İstanbul Şube Başkanı  olan Prof.Dr. Hüseyin Öztürk, aslen Giresun’un  Tirebolu ilçesi Yukarı Kovalı köyündendir…



Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DİĞER HABERLER
tuncay kara
Bulancak Ajans
SPOR VİTRİNİ
hacamat
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir