Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 4003 kez okundu. | Kategori : Siyaset
Haberin Tarihi :   19 Nisan 2023 - 12:28

BİRLİKTE BAŞARACAĞIZ

Büyüt
Küçült
BİRLİKTE

Aralıksız bir çalışma programı sürdüren CHP 1. sıra milletvekili adayı Elvan Işık Gezmiş'e yoğun ilgi ve sevgi var

"BİRLİKTE BAŞARACAĞIZ"

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Giresun 1.sıra milletcekili adayı Sosyolog Ezcacı Elvan Işık Gezmiş, gittiği her yerde yoğun ilgi ve sevgiyle karşılanıyor.

Son üç günde Doğankent, Evrenköy ve Yukarıalınlı Köyü olmak üzere üç ayrı yerde partilileri ve aday arkadaşları ile birlikte iftar yemeklerine katılan ve halkla buluşan Gezmiş, parti lideri ve 13. Cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu'nun selamlarını  ileterek de vaadlerini aktarıyor.

EMEKLİYE KURBAN BAYRAMINDA 15 BİN LİRA VERİLECEK

Kılıçdaroğlu'nun ekonomik, sosyal, kültürel her alanda yapacağı iyileştirmelere değinen Elvan Işık Gezmiş, mevcut hükümetin emekliye 2 bin lira olarak verdiği bayram ikramiyesinin artık 8 bin 500 liraya (asgari ücret tutarına) çıkarılacağını vurgulayarak, önümüzdeki  Kurban Bayramı'nda, Ramazan Bayramı'nın eksiği de ilave edilerek toplam 15 bin liranın emeklinin hesabına yatacağının altını çizdi.

GENÇLERE İŞ, ÇOCUKLARA ÜCRETSİZ YEMEK SAĞLANACAK

Kadınların ve gençlerin ilgi odağı olan CHP 1. sıra milletvekili adayı Elvan Işıl Gezmiş, Aile Sigortası  uygulamasıyla herkesin sosyal güvenceye kavuşacağını belirtti ve boşanan kadınlar için de "yeni başlangıç fonu" verileceğini söyledi ve ekledi; "Sayın Kılıçdaroğlu'nun Cumhurbaşkanlığında, dolayısıyla Millet İttifakı iktidarında gençlere iş, çocuklara kreş, okullarda ücretsiz yemek sağlanacak ve hiçbir çocuk yatağa aç girmeyecek"

BEN DEĞİL BİZ DİYEREK BİRLİKTE BAŞARACAĞIZ

Giresun'un köy/kent dört bir köşesine ulaşarak, herkesle buluşmayı amaçlayan Gezmiş, seçimlere 27 gün kaldığını hatırlatarak da "Başarı ekip işidir, birlik ve beraberlik içinde bu seçimden zaferle çıkacağız. Sen/ben yok, biz varız, ülkemiz için, şehrimiz için,  geleceğimiz için, laik demokratik Türkiye Cumhuriyeti için, ulu önderimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk'nün  yolunda çağdaş, aydınlık, huzur dolu bir ülkeyi yeniden inşa edeceğiz, yine baharları getireceğiz" dedi.



Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DİĞER HABERLER
tuncay kara
Bulancak Ajans
SPOR VİTRİNİ
hacamat
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir