Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 7867 kez okundu. | Kategori : Siyaset
Haberin Tarihi :   22 Temmuz 2012 - 03:39

Çakır '' Giresun Değil Yeşil Giresun''

Büyüt
Küçült
Çakır  Giresun Değil Yeşil
Tarık Çakır AK Parti İl Bşk Yrd. Medya - Tanıtım Bşk. BASIN AÇIKLAMASI

“GİRESUN DEĞİL , YEŞİL GİRESUN”

 

Giresun ili merkez inde ki belediye Chp belediyesidir. Haliyle burada Ak Parti yerel manada muhalefette kalmıştır. Kendilerinin aslında uzmanlık alanına da giren bu durum neden  yerel de farklı işliyor doğrusu anlayabilmiş değilim. Chp il başkanı ( eski milletvekili ) değimliydi mecliste iken önerge üzerine önergeler yağdıran ve bunlara cevap arayan. Hoş gelen gideni aratmamıştır. Zaten yaptıkları da bundan ötede gitmiyor.

 

Son günlerde Chp il başkanı yeni il başkanı olmanın hırsından olsa gerek kim soru yöneltse hemen sahneye çıkarak cevaplama ( cevaplamama ) telaşına kapılıyor. Ancak ne hikmetse verdiği cevaplar kelime oyunu yapmaktan öteye gitmiyor. Kendileri sanki siyasi bir partinin il başkanı değil de Dil kurumun da çalışan profesör edası ile açıklamalar da bulunuyor. Neymiş efendim devrim kelimesinin anlamını bilmezmişiz, park la meydan ı birbirin den ayıramazmışız. Ha birde sayın başkanın muhatap seçme özelliğini öğrendik. Önce dövmeye kalktılar olmadı, şimdi muhatap almıyorlar yarın ola hayrola…

 

              Gerek sayın milletvekilimiz gerek il başkanımız gerekse de ilçe başkanımız yaptıkları açıklamalarda ve sordukları sorularda bu şehrin gelişimi ilerleme si anlamın da katkı vermek adına yerel manada siyasi muhalefet olmanın gereklerinden birisi olan bu halk adına soru sorma mekanizmasını kullanmışlardır. Bunlara cevap verecek olan kurum yada kurumların bu cevapları vermek asli görevleridir. Çeşitli kelime oyunları kandırmaya çalıştıkları bizler değil bu şehrin halkıdır.

 

              Ne sorulmuş ne söylenmiş; yapılan bu yapıların izinleri varmı dır şehre uzun vadede neler katacaktır, g city önündeki inşaata izin verdiniz mi, doğalgaz konusunda ki çalışmalarınız nelerdir, çöp konusunda ki çalışmalarınız nelerdir? Sorular bunlar cevapları şayet bu konularla alakalı bir çalışma varsa basit olsa gerek… Sınav a çalışmamış, yıllardır yatmış öğrenciye ne sorsanız zor gelir.  Çalışmış ise kelime oyununa gerek kalmaz sanırım.

 

              Son olarak chp il başkanı hükümet konağı karşısın da ki alan için ormanlık diye bahsediyor, aynı partinin belediye başkanı da ilin valisinden ricacı olduğunu buranın ağaçlandırılması için diye beyanat veriyor. Bizler siz ne kadar keserseniz onun daha fazlası ağacı bu şehre kazandıracağız. Yaşasın Yeşilgiresun….

 

 

   Tarık Çakır

  AK Parti İl Bşk Yrd.

Medya – Tanıtım Bşk.




Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DİĞER HABERLER
tuncay kara
Bulancak Ajans
SPOR VİTRİNİ
hacamat
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir