Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 6465 kez okundu. | Kategori : Siyaset
Haberin Tarihi :   10 Haziran 2011 - 15:18

Canikli '' 28 Projemiz Hayata Geçtiğinde Giresun Marka Bir Şehir Olacak''

Büyüt
Küçült
Canikli   28 Projemiz Hayata Geçtiğinde Giresun Marka Bir Şehir
AK Parti Milletvekili Nurettin Canikli, bu zamana kadar halka verdikleri sözleri tek tek yerine getirdiklerini, bu seçimde Giresun' da vaat ettikleri ''28 proje''nin gerçekleşmesi için 12 Haziran'dan sonra harekete geçerek ''ahde vefa''nın gereğini yerine getireceklerini söyledi. Canikli yaptığı açıklamada sözlerini şöyle sürdürdü:

“28 PROJEMİZ HAYATA GEÇTİĞİNDE

GİRESUN MARKA BİR ŞEHİR OLACAK”     
 

      AK Parti Milletvekili Nurettin Canikli, bu zamana kadar halka verdikleri sözleri tek tek yerine getirdiklerini, bu seçimde Giresun’da vaat ettikleri ''28 proje''nin gerçekleşmesi için 12 Haziran'dan sonra harekete geçerek ''ahde vefa''nın gereğini yerine getireceklerini söyledi. Canikli yaptığı açıklamada sözlerini şöyle sürdürdü:   

      “AK Parti kadroları olarak iktidarda bulunduğumuz 8,5 yıl süresince Giresun’da ulaşımda, sağlıkta, eğitimde ve sosyal hizmetler alanında yaptıklarımızı kamuoyu çok iyi biliyor. Her ne kadar muhalif kesimler yapılan işleri görmezlikten gelerek inkâr ediyorsa da, biz halkımızın basiretine güveniyoruz. Ancak 8,5 yılda yapılan çalışmaları ve önümüzdeki dönemde yapmayı planladıklarımızı son olarak halkımızla paylaşmayı yararlı görüyoruz: 

      AK Parti iktidara gelmeden önce Giresun’un gündemini oluşturan ana konular; Sahil Yolu, yıkık vaziyetteki Limanın yeniden yapımı,  Üniversite kurulması, OR-Gİ Havaalanı, Eğribel Tüneli ve ilimizin teşvik kapsamına alınması gibi başlıklar altında konuşuluyor ve çözüm konusunda da hiçbir siyasetçi ümit verici konuşamaya cesaret edemiyordu.  

     Bu geldiğimiz noktada sözü edilen konular, fazlasıyla çözüme kavuştu. Üniversitemiz kuruldu ve yeni fakülteleriyle ilimizin eğitim-kültür düzeyine, ekonomisine hızla katkı sağlamaya başladı. Sahil yolumuzun tamamlanması ve çevresindeki düzenlemeler şehrimizin çehresini değiştirdi. İlimizin teşvik kapsamına alınması, birçok yatırımcının önünü açtı ve yeni istihdam alanları oluşmaya başladı. Limanın tamamlanması, çok sayıda balıkçı barınağı yapılması ile sahillerimiz kazanç kapısı olmaya ve modern bir görüntü kazanmaya başladı. Keza hastaneler, yeni öğrenci yurtları, yeni okullar ve KÖYDES ile yapılan yollar, DSİ’nin dere ıslâh çalışmaları gibi çok sayıda hizmet bu gün itibariyle tamamlanma noktasına geldi. Bu yüzden yapılan işler için “hayaldi, gerçek oldu” diyoruz. 

     Halkımızın bu çalışmalardan son derece memnun olduğunu, yaptığımız ziyaretlerde bizzat müşahede ettik ve AK Partili kadrolara güvenin artmasına bağlı olarak, beklenti çıtasının da yükseldiğini gördük. Halkımızın yükselen beklentilerini karşılıksız bırakmamak için seçim sürecine projelerimizi tamamlayarak girdik. Bu yüzden kamuoyuna duyurduğumuz “28 Günde 28 Proje” hamasi ve hayali bir çalışma olmamıştır. Kaynakları belli, maliyetleri hesaplı birer devlet projesidir.   

     İktidarda bulunmanın sorumluluğunu taşımanın verdiği bilinçli pozisyonumuz gereği kaynağı bulunmayan, devlet projesi haline gelmemiş hiçbir şeyi halkımıza vaat etmedik, etmiyoruz. Oy avcılığı için halkımıza hamaset yapmıyoruz. Gerçekten planlanmış, kaynağı bulunmuş, yeri tespit edilmiş ve devlet projesi haline gelmiş yatırımları önümüzdeki dönemde gerçekleştireceğimizin sözünü veriyoruz.  

       
 
 
 
 
 

     AK Parti kadroları olarak bizler “ahde vefa” ilkesinin ne anlama geldiğinin bilincini taşıdığımız için, halkımızı  kandıracak, onların umudunu siyasi sömürü aracı olarak kullanacak davranışlar içinde olmadık, bundan sonra da olmayacağız. “28 günde 28” proje başlığı altında halkımızın bilgisine, ilgisine sunduğumuz projeleri gerçekleştirmek için yoğun bir çaba içinde olacağız. 28 projemiz hayata geçtiğinde Giresun’umuzun marka değeri daha da yükselecektir. Bunu halkımızın bize sağlayacağı sağduyulu siyasi desteği sayesinde yapacağız. Bu yüzden 12 Haziran günü halkımızın, boş ve hamasi vaatlere prim vermemesi, “bal yapmaz arı” karakterine sahip muhalifleri cesaretlendirmemesini istiyoruz.  

     Meydanlarda, ilçelerde ve köylerde yaptığımız ziyaretlerimiz sırasında halkımızdan gördüğümüz sıcak ilginin ve alakanın sandığa da siyasi destek olarak yansımasını bekliyoruz. Zira sandıktan çıkacak olan halk desteği, vaat ettiğimiz projelerin yerine getirilmesinin de garantisi ve açık çeki anlamına gelecektir. Ben ve çalışma arkadaşlarım, seçim sürecinde halkımızın gösterdiği yakın ve sıcak ilgiye teşekkür ederken, seçimlerin ilimize, ülkemize ve hatta İslam âlemine hayırlar getirmesini temenni ederim” 
 

                                               NURETTİN CANİKLİ

                                         AK PARTİ GRUP BAŞKANVEKİLİ

                                         GİRESUN MİLLETVEKİLİ ADAYI 
 
 



Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DİĞER HABERLER
tuncay kara
Bulancak Ajans
SPOR VİTRİNİ
hacamat
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir