Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 6877 kez okundu. | Kategori : Siyaset
Haberin Tarihi :   23 Eylül 2012 - 18:31

Canikli ''Farklı Siyasi Partilerin Katılım İstekleri Son Derece Doğal''

Büyüt
Küçült
Canikli Farklı Siyasi Partilerin Katılım İstekleri Son Derece
AK Parti Grup Başkanvekili Nurettin Canikli: ''Farklı siyasi partilerin katılım istekleri son derece doğal''

AK Parti Grup Başkanvekili Nurettin Canikli, HAS Parti birleşmesini ve bunun doğuracağı sonuçları değerlendirdi.

AK Parti İstanbul İl Başkanlığı Danışma Meclisi ve Katılım Toplantısı için İstanbul’a gelen AK Parti Grup Başkanvekili Nurettin Canikli, Boğaziçi Gündem Gazetesi Yazı İşleri Müdürü İlhan Çabukol’un bütünleşmeyle ilgili sorularını cevapladı.   Bugünün partisi olan AK Parti’nin aynı zamanda geleceğinde partisi olduğunu belirten Nurettin Canikli, “Budönüşüm ve katılım işlemleriyle kadrolarımız hizmete daha da hazır olacaktır” şeklinde konuştu.   İlhan ÇABUKOL: Demokrat Parti Başkanı Süleyman Soylu’dan sonra HAS Parti de AK Parti saflarına katıldı. Bu katılımları nasıl değerlendiriyorsunuz?   Nurettin CANİKLİ: HAS Parti gibi birçok kişi, kuruluş ve belediye başkanı partimize katıldı. Bu katılımlar artık çok sık yaşanıyor ve partimiz halka halka genişliyor. Bu birleşme de son halkalardan bir tanesi. Geçtiğimiz günlerde Ankara’da eski Demokrat Parti Lideri Süleyman Soylu’nun katılımını gerçekleştirdik. Bugün de Numan Kurtulmuş’un katılımı gerçekleşiyor.

 İlhan ÇABUKOL: AK Parti’ye katılma ilgisi neden arttı?   Nurettin CANİKLİ: Tabi şu anda AK Parti, her açıdan Türkiye’nin bel kemiği. Gerçek anlamda halkın iradesini temsil eden durumdayız. Bu milletin hak ettiği dönüşümü gerçekleştirme potansiyeline sahip olduğumuzu birçok durumda gösterdik. Bu kadar teveccühün olması, bu kadar coşkulu bir şekilde katılımların talep edilmesinin anlamı budur.     İlhan ÇABUKOL: AK Parti’nin bundan sonraki siyasi geleceğini nasıl görüyorsunuz?  Nurettin CANİKLİ: AK Parti kurulalı 11 yıl oldu. Hem bugünün hem de geleceğin partisiyiz. Milletin gerçekten bağrına bastığı, her anlamda desteklediği bir partiyiz. Bugüne kadar da çok büyük işler başarmamız ve tarihi adımlar atmamız bunun net bir göstergesidir. Aslında Türkiye’de dönüşüm büyük oranda rayına girmiştir. AK Parti üyeleri bugüne kadar çalışmaları başarıya ulaştırmıştır. Cazibe merkezi olmamız boşuna değil. Dolayısıyla farklı siyasi partilerin, kişilerin, siyasilerin de katılım istekleri son derece doğal. AK Parti’nin bugüne kadar yapmış olduğu her biri devrim ve reform niteliğinde olan bu çalışmalar dilerim ki bundan sonra da devam eder. Bu dönüşüm ve katılım işlemleriyle kadrolarımız hizmete daha da hazır olacaktır.

http://www.bogazicigundem.com/


RÖPORTAJI BOĞAZİÇİ GÜNDEM'DE GÖRMEK İÇİN BURAYI TIKLAYINIZ






Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DİĞER HABERLER
tuncay kara
Bulancak Ajans
SPOR VİTRİNİ
hacamat
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir