Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 22019 kez okundu. | Kategori : Siyaset
Haberin Tarihi :   12 Nisan 2017 - 13:51

Cemal Öztürk Fiskobirlik- EFİT Entegre Fındık İşleme Tesisleri'ni Ziyaret etti

Büyüt
Küçült
Cemal Öztürk Fiskobirlik- EFİT Entegre Fındık İşleme Tesislerini Ziyaret
Referandum çalışmalarını sürdüren AK Parti Giresun Milletvekili Cemal Öztürk, bu kapsamda 2003 -2004 yıllarında bir süre yönetim kurulu başkanlığı yaptığı Fiskobirlik- EFİT Entegre Fındık İşleme Tesisleri'ni ziyaret etti.

Referandum çalışmalarını sürdüren AK Parti Giresun Milletvekili Cemal Öztürk, bu kapsamda 2003 -2004 yıllarında bir süre yönetim kurulu başkanlığı yaptığı Fiskobirlik- EFİT Entegre Fındık İşleme Tesisleri'ni ziyaret etti.

Fiskobirlik’in yeni markası NUGA Kakaolu Fındık Kremasının üretim hattını gezen ve tadına bakan Milletvekili Öztürk, sonucun mükemmel olduğunu belirtti. Fındığın başkenti Giresun’da FİSKOBİRLİK’in böylesi büyük bir tesise sahip olmasının ilimiz ekonomisine katkısına değinen Öztürk, çalışanları tebrik etti.

Ziyarette çalışmalar hakkında yetkililerden bilgi alan Milletvekili Öztürk, işçilerle de bir araya gelerek 16 Nisan’da yapılacak olan referandum süreci ile ilgili bilgi aktardı ve 18 maddelik değişikliğin ülkemize getireceği faydalardan bahsetti.

 

Türkiye'yi 15 yılda 3 kat büyüttük diyen Milletvekili Öztürk, 15 yılda başarılanların yeni sistemle çok daha kısa süre zarfına sığdırılacağını sözlerine ekledi.  Yeni sistemle birlikte daha büyük ve etkili icraatların yapılacağını da söyleyen Öztürk;’’ Yeni sistemde meclisi de Hükümeti de millet seçiyor. Beş yıllık kesintisiz istikrar dönemleri geliyor. Güven ve huzur artıyor. Hükümet icraat ve hizmet üretiyor. Meclis kanun hazırlayıp çıkarıyor, Millet adına Cumhurbaşkanını ve Hükümeti denetliyor. Cumhurbaşkanı ve Hükümet daha hızlı karar alıyor, daha büyük ve etkili icraatlar yapıyor. Ekonomik büyüme hızlanıyor, bürokrasi azalıyor. İnsanımız refah ve kalkınmadan daha fazla pay alıyor. Yatırımlar artıyor, yeni iş imkânları doğuyor. Etkili ve doğru karar veren, anında uygulamaya geçen yeni hükümet sistemiyle terörle mücadelemiz güç ve hız kazanıyor. Terör örgütlerinin kökü kazınıyor.’’dedi.



Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DİĞER HABERLER
Haydar karakılıç
ferrero
tuncay kara
Bulancak Ajans
SPOR VİTRİNİ
hacamat
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir