Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 11895 kez okundu. | Kategori : Siyaset
Haberin Tarihi :   26 Mart 2012 - 11:06

CHP Tirebolu İlçe Başkanlığına yeniden Murat Yıldırım seçildi.

Büyüt
Küçült
CHP Tirebolu İlçe Başkanlığına yeniden Murat Yıldırım
CHP Tirebolu İlçe Başkanlığı olağan genel kurulunda üç başkan adayı yarışdı.Seçimlerin galibi Farklı kazanan Murat Yıldırım ve ekibi oldu.

CHP Tirebolu İlçe Başkanlığı olağan genel kurulunda üç başkan adayı yarışdı.Seçimlerin galibi Farklı kazanan Murat Yıldırım ve ekibi oldu.

        

Cumhuriyet Halk Partisi Tirebolu İlçe Başkanlığı olağan genelkurul’unda üç başkan adayı yarışdı.

CHP Tirebolu olağan kongresine,Giresun CHP Milletvekili  Selahattin Karaahmetoğlu, Giresun Belediye Başkanı Kerim Aksu,CHP Giresun İl Başkanı Mustafa Kısa,Gençlik Kolları Başkanı,İlçe Başkanları ve Tirebolulu vatandaşların yoğun ilgisi ile gerçekleşti. Divan Başkanlığını CHP Merkez ilçe başkanı Adnan Aydın,divan üyeliklerini,Feyman Güven,Ali Rıza Himoğlu yaptı.  Kongre’de Giresun İl Başkanı Mustafa Kısa, Giresun Belediye Başkanı Kerim Aksu,Giresun eski dönem il başkanları,Giresun geçen dönem Milletvekili Eşref Karaibrahim,Giresun Milletvekili Selahattin Karaahmetoğlu ülke gündemi ve Tirebolu ilçe kongresi hakkında konuşmalar yaptılar. Son olarak adayların konuşmalarına geçildi.Süleyman Toptepe kısa bir konuşma gerçekleştirdi ve şunları söyledi;esnaf olmam nedeni ile tüm cenaze,düğün,törenlerde,çalışmalrda bulunuyorum.Kazanmam durumunda tüm halkımızı partimize davet edeceğim.Sizleri saygı ve sevgi ile selamlıyorum dedi. Toptepe’den sonra konuşan CHP Tirebolu ilçe başkanı Murat Yıldırım ise;1999 seçimlerinde yok olma noktasında olan bu partiye çok emek verdim dedi. Yıldırım beni eleştirenler bana haksızlık ediyorlar diye başladığı sözlerini,1000 lira para harcadım 10 lira para aldım.Bunlara cevap vermimde nelere cevap vereyim.Beni burada yargıladınız,2000 tane üretici ile çalışıyorum.12 sene önce bana çocuk diyenler şimdi karşıma çıkıyorlar.Ben kavak ağacı değilim çınar ağacıyım.Kavak ağacı olanları görüyoruz,bir o yana bir bu yana sallanıyorlar.27 yıl sonra Chp Belediyesinin kazanılması 1 kişiye mal edilemez.Bu ilçe yönetiminin başarısıdır dedi.  Murat Yıldırım, zor günler yaşadığını CHP li olmamın çok ağır ekonomik faturasını ödedim ödemeye devam ediyorum 2 Milyon euroluk kredim ve 500 bin Tl lik destek paketlerim iptal edildi.Partimden koparılma noktasına geldim ama pes etmedim.Bu kadar karşı duruşta bir başarı varsa bu parti yönetiminin başarısıdır.Benim omuzum geniş ben omuz verdiğim insanı göğe çıkartırım.Bizi ufak göremezsiniz dedi.Partiyi bölüp parçalamak ile biryere gidilmez,3 dönem Belediye Başkanı çıkacaksa bu bizimle olacak dedi. Kongreye katılanların dikkatini çekecek Etkili bir konuşma yapan Yıldırım sözlerini şöyle tamamladı.CHP yi daha ileriye götürecek arkdaşlar önce aynaya bakacaklar.Burası CHP örgütü.CHP li olmak disiplin gerektirir.Partiyi önemsemeyen insalar ile biz neyi paylaşacağız dedi.Hiç kimsenin Murat Yıldırımı kapı dışarı atma hakkı yok buna ancak delegeler karar verir dedi ve sözlerini tamamladı. Yıldırımdan sonra son konuşmayı yapan Aday Vehbi Güven 1990 öncesi yaptığı faaliyetlerini açıkladı ve yönetimin gençleştirilmesi gerektiğine vurgu yaptı .  Konuşmaların ardından yapılan seçimlerde , Deleğelerin yeniden desteğini farklı alan Murat Yıldırım CHP Tire bolu ilçe başkanlığına yeniden seçildi. Seçimlerde 82 delegesi bulunan Tirebolu CHP Olağan Kongresinde 77 delege oy kullandı Oyların dağılımı Murat YILDIRIM ve listesi  45 Oy alırken,Süleyman Toptepe  27  Oy  ve  Vehbi Güven’ise 5  Oy alabildi.

CHP Trebolu İlçe Başkanlığına yeniden seçilen Murat Yıldırım’ın Listesi Şu İsimlerden Oluştu:

Yönetim Kurulu Asil Üyeleri

1. Ahmet Altay
2.Emine Arslanoğlu
3.Mustafa Aslan
4.Halil İbrahim Bilir
5.Yakup Cebeci
6.Ali Galip Çoşkun
7.Sabri Domaç
8.Mehmet Eraslan
9.Emine Göbel
10.Feyman Güven
11.Eren Kalafatoğlu
12.Güngör Kozluca 

Gazete28






Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DİĞER HABERLER
tuncay kara
Bulancak Ajans
SPOR VİTRİNİ
hacamat
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir