Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 7680 kez okundu. | Kategori : Siyaset
Haberin Tarihi :   09 Aralık 2011 - 17:40

CHP'li Giresun Belediyesi Borçları Belediye Mallarını Satarak Kapatmaya Çalışıyor.

Büyüt
Küçült
CHPli Giresun Belediyesi Borçları Belediye Mallarını Satarak Kapatmaya
Özel İdare İş Hanı hep özel şirket ve şahıslar tarafından kiralanmak amacıyla yapılan bir iş hanı olduğundan partimiz tarafından da aynı şartlarda kiralanmasında hiçbir hukuki ve siyasi olumsuz taraf yoktur.

Adalet ve Kalkınma Partisi GİRESUN İL BŞKANLIĞI BASIN AÇIKLAMASI                                  

 

CHP İl Başkanı Sayın Mustafa KISA, önceki gün yaptığı açıklamasında Belediye Meclisindeki Giresun Belediyesine ait taşınmazların satışına getirdiğimiz eleştiriye atıfla AK Parti İl Başkanlığı’nın taşındığı Özel İdare İlhanındaki yeni yerini hedef göstererek CHP’li Kerim AKSU’yu savunuyor.

 

Öncelikle İl Başkanlığımız tamamen özel işyerlerinin, ticarethanelerin, dershanelerin, STK’ların bulunduğu ve mülkiyeti Özel İdare’ye it bir iş hanına taşınmış, tüm kamuoyu ve basının iştirakiyle bayramlaşma töreni yapılarak hizmete açılmıştır. Partimizin bulunduğu 5. kat, 2886 sayılı kanun gereğince pazarlık usulüyle yapılan ihale sonucu 3 yıllığına kiralanmıştır. Binanın mevcut eskimiş hali partimizin ve üyelerimizin desteğiyle yeniden tadil edilerek AK Parti’ye yakışır hale getirilmiştir. Özel İdare İş Hanı hep özel şirket ve şahıslar tarafından kiralanmak amacıyla yapılan bir iş hanı olduğundan partimiz tarafından da aynı şartlarda kiralanmasında hiçbir hukuki ve siyasi olumsuz taraf yoktur.  Kaldı ki aynı şekilde CHP Bulancak İlçe Teşkilatı ile Dereli CHP İlçe Teşkilatı mülkiyeti belediyelere ait binalarda kiracıdırlar.

 

Sayın CHP İl Başkanı’nın asıl amacı galiba hedef şaşırtmak. Sayın il başkanı, Giresun Belediyesinin mülklerinin bir bir elden çıkaran Sn. Kerim AKSU’ya baksın. Bizim amacımız, belediyeyi uyarmak, doğru yola sevk etmek. Ki CHP’li Giresun Belediyesi, kötü yönetilerek yapılan borçları müflis mirasyedinin aile mallarını satarak savurganlıktan doğan borçlarını ödemesi gibi belediye mallarını satarak kapatmaya çalışıyor.

 

Kadınlar Pazarı binasının ilk kez yıkılarak yeni bina yapılması fikrini ve kararını AK Partili belediye almıştır. Ama o zamanın CHP’li siyasetçileri halkı kışkırtarak bunun yapılmasını önlemişti. Biz bu binanın yapılmasına karşı değiliz. Biz çok değerli arazinin en değerli bölümünün elden çıkarılarak değersiz kısmının belediyeye kalmasına karşıyız. Biz belediyenin zararına olacak şekilde kat karşılığı anlaşma yapılmasına karşıyız. Belediye kat karşılığı anlaşma yapmış ama aldığı değerli kat yok. Biz buna itiraz ediyoruz. Biz Giresun Belediyesine yandaş işçi ve kadroların doldurularak bir işe 10 kişinin bakmasına karşıyız. Bu kişilerin, çalışmadan bankamatikten maaş alan eleman giderlerinin karşılanması için de milletin malının satılmasına karşı çıkıyoruz.

 

Kamuoyuna saygılarımızla

                   Av. Sabri ÖZTÜRK

                            AK PARTİ Giresun İl Başkanı

 



Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DİĞER HABERLER
tuncay kara
Bulancak Ajans
SPOR VİTRİNİ
hacamat
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir