Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 11156 kez okundu. | Kategori : Siyaset
Haberin Tarihi :   15 Kasım 2013 - 19:25

CHP'li vekillerden Teğmen Çelebi'ye ziyaret

Büyüt
Küçült
CHPli vekillerden Teğmen Çelebiye
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Ergenekon davası sanığı Teğmen Mehmet Ali Çelebi'nin Hasdal Askeri Cezaevi'nde yapılan nikah törenine katılmıştı, bugün ise CHP Amasya Milletvekili Ramis Topal, CHP İstanbul Milletvekili Haluk Eyidoğan ve CHP Giresun Milletvekili Selahattin Karaahmetoğlu tutuklu Teğmen Mehmet Ali Çelebi'yi Hasdal Cezaevinde ziyaret etti.

CHP MİLLETVEKİLLERİ TEĞMEN MEHMET ALİ ÇELEBİYİ ZİYARET ETTİ

 Cumhuriyet Halk Partisi Giresun Milletvekili Selahattin Karaahmetoğlu, Amasya Milletvekili Ramis Topal, İstanbul Milletvekili Haluk Eyidoğan ile birlikte Ergenekon Terör Örgütü Üyesi olmak suçlamasıyla Hasdal Askeri Ceza ve Tutukevinde tutuklu bulunan Teğmen Mehmet Ali Çelebiyi ziyaret etti.

 Teğmen Mehmet Ali Çelebinin ziyaretten memnuniyet duyduğunu ifade eden Karaahmetoğlu, başarılı bir öğrencilik dönemi geçiren vatansever bir asker olan Teğmen Çelebi'nin geçtiğimiz haftalarda cezaevinde Kezban Merayla evlendiğini ve nikah şahitliğini de Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlunun yaptığını hatırlatarak " Bu süreç iktidarın 1923 ile hesaplaşma ve 2023'e giden yolda engelleri kaldırma mücadelesidir.

Bizleri dinleyip darbecilere destek veriyorsunuz diyenler de çıkabilir fakat, ben bizzat 1980 darbesinin mağduru olarak konuşuyorum biz daima mağdurun haksızlığa uğrayanların yanında yer aldık almaya devam edeceğiz. Yeni evlenen çiftimize mutluluk dilerim fakat, bu koşullarda, özgürlüğünden uzak bir ortamda bunun nasıl olacağını bilemiyorum" diye konuştu.


Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DİĞER HABERLER
tuncay kara
Bulancak Ajans
SPOR VİTRİNİ
hacamat
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir