Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 7234 kez okundu. | Kategori : Siyaset
Haberin Tarihi :   13 Mayıs 2011 - 19:08

CHP'liler Omuz Omuza

Büyüt
Küçült
CHPliler Omuz
4 seçim bürosunu birden açarak toplam 11 büroya ulaşan ana muhalefet açılışlarda birlik beraberlik içinde gövde gösterisi yaptı

4 seçim bürosunu birden açarak toplam 11 büroya ulaşan ana muhalefet açılışlarda birlik beraberlik içinde gövde gösterisi yaptı 

CHP'LİLER OMUZ OMUZA  

Milletvekilleri adayları  açılışlarda “Biz iktidarın tek ve dev alternatifiyiz. 12 Haziran’da gelip bu iktidarı indireceğiz” şeklinde konuştular. 

CHP Giresun milletvekilleri adayları seçim gezilerinin yanı sıra seçim irtibat bürolarını  da açarak halka daha yakın olmaya devam ediyor.  

Son olarak Sokakbaşı, Yeniyol, Gemilerçekeği ve Gedikkaya seçim büroları açan milletvekili adayları açılış törenlerinde yaptıkları açıklamalarla CHP’nin zafere yürüdüğünü ifade ederek, AKP’yi hedef alıp eleştirilerini sürdürdüler. 

CHP TEK VÜCUT, YUMRUK  

Milletvekili adayları  Aykut Gezmiş ve Bülent Bektaşoğlu’nun yanı sıra milletvekili Eşref Karaibrahim, Giresun Belediye Başkanı Kerim Aksu, İl Başkanı Mustafa Kısa, Merkez İlçe Başkanı Adnan Aydın, il genel ve belediye meclis üyeleri, kadın ve gençlik kolları, partililer ve vatandaşlarla birlikte seçim bürolarının açılışlarına tam kadro olarak katılan CHP’liler birlik beraberlik içinde de gövde gösterisi yaptılar.  

“BİZ ÇILGIN PROJELER DEĞİL,

AYAKLARI YERE BASAN PROJELER ÜRETİYORUZ” 

Açılışlarda konuşan milletvekili adayları 12 Haziran’da yapılacak olan seçimlere iyi hazırlandıklarını  ve yola öyle çıktılarını dile getirerek “Gece gündüz çalışıyoruz, kapı kapı dolaşıyoruz. Halkımızın da bizlere ilgisi oldukça fazla” dediler.  

AKP’nin ‘içinde halk olan’ bir projesinin olmadığını ancak CHP’nin bütün kesimleri ilgilendiren 41 projesi olduğunu aktaran adaylar “Biz AKP gibi ‘kanal’ projeleri ile uçmuyoruz. Ülkenin sorunlarına değinerek çözüm üretiyoruz. Biz iktidarın tek ve dev alternatifiyiz. 12 Haziran’da gelip bu iktidarı indireceğiz, haramilerin saltanatını yıkacağız” şeklinde konuştular. 

“AKP GÜ’DE SKANDALLARA İMZA ATTI”

Giresun Üniversitesinde yaşanan vekil rektör olayına da değinen adaylar “Giresun Üniversitesi bu iktidar döneminde adı skandallarla anıldı. Rektör vekilinin görev süresi bitmesine rağmen hala rektör ataması yok. Bu skandal da ülke gündemine bomba gibi düştü” ifadelerine yer verdiler.  

Yerelde de belediyenin hizmetlerinin aksamadan devam ettiğine dikkat çeken adaylar hizmetlerin kesintisiz süreceğini söylediler. 



Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DİĞER HABERLER
tuncay kara
Bulancak Ajans
SPOR VİTRİNİ
hacamat
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir