Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 7952 kez okundu. | Kategori : Siyaset
Haberin Tarihi :   22 Eylül 2013 - 09:42

Delikanlı gibi istifa etti

Büyüt
Küçült
Delikanlı gibi istifa
Ak Parti İl Başkanı Av. Sabri Öztürk görevinden istifa etti.

Ak Parti Giresun İl Başkanı Av. Sabri Öztürk 21 Eylül Cumartesi günü parti il binasında yoğun katılımın olduğu basın toplantısı ile İl Başkanlığı görevinden istifa etti.   Hafta içi Ak Parti Genel Başkan Yardımcıları ile yaptığı görüşmeler neticesinde Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın tavsiyeleri üzerine istifa ettiğini açıklayan İl Başkanı Öztürk "3 Mart 2011 tarihinde bir Cuma günü düzenlediğimiz basın toplantısında Genel merkezin verdiği görev ile il başkanlığını görevine başladık. Kader ne ince bir çizgi ki yine bir Cumartesi günü düzenlediğimiz basın toplantısı ile görevimizden istifa ediyoruz. Görevde bulunduğumuz 930 günlük süre içerisinde bizler ile yoğun bir çalışma temposuna giren tüm yönetim kurulu üyelerime ve tüm teşkilatlarıma teşekkür ediyorum" dedi.   Ak Parti Giresun İl Teşkilatında üst üste 2 dönem il başkanlığı yaptığını ve bu Giresun'da bir ilk olduğunu ifade eden Öztürk "Bizler görevimiz boyunca sağduyu taşıyan herkes ile iyi bir çalışma temposunda bulunduk. Göreve başladığımızda 34.168 üye sayılı olan teşkilatımızın üye sayısını 51.120'ye çıkardık. %51.30 oy oranı olan partimizin oyunu 59.40 gibi rekor bir seviyeye ulaştırdık" dedi.   İl Başkanı Öztürk sözlerine şu şekilde devam etti " Göreve başladığımızda daireden bozma bir il binamız vardı. Şuanda partimize yakışır bir il binasında bulunmaktayız. Bizler görevde bulunduğumuz süre içerisinde istikrarsız şehirde hep istikrarı yakaladık.  Bizler görevde bulunduğumuz süre içerisinde siyaseti hep hizmet aracı olarak gördük. Hiç bir zaman kişisel çıkarlarımızı ve ticaretimizi siyasi hayatımızda kullanmadık."   GÜCÜMÜZ BUNA YETTİ Görevde bulunduğu süre içerisinde partisinin çıkarlarını hep ön planda tuttuğunu ifade eden Öztürk "Bizler şahsımıza gelen talepleri kanunlar nezdinde yapmaya, kişisel ayrımcılıklar güdmeye kullanmadık. Kardeşimin dahi bir işi olduğunda yapamadığım zamanlar oldu ama biz duruşumuzdan ödün vermedik. Bazı kişiler için kamuoyunda çıkan ciddi iddiaları genel merkezimize bir bir bildirdik durumu izah ettik. Ama gücümüz bazı şeylere yetmedi" dedi.   Görevde bulunduğu süre zarfında genel merkezin bilgisi dahilde hiçbirşey yapmadığını, şehirde ve partide neler olup bittiğini bir bir genel merkeze aktardığını ifade eden Öztürk "Zaman zaman bazı milletvekillerimiz ile görüş ayrılığına düştük. Bazı partililerimiz ile görüş ayrılığına düştük. Ancak biz kimseye ne karşılık verdik. Ne ahlaka aykırı bir basın açıklaması yaptık nede uslubümuzu bozduk. Biz ne olup ne bitti ise Genel merkezimize durumu bildirdik. Genel merkezin müdahale etmesini bekledik ama yine bu durumda da gücümüz yetmedi" dedi.   Bizler görevde bulunduğumuz süre içerisinde hep fedakar bir yapıda görev yaptıklarını ifade eden Öztürk "Bizlerle omuz omuza çalışan mücadele eden tüm partililerime, yönetim kurulu arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Bundan sonra parti içerisinde verilen görevi yapacağım" ayrıca Giresun Belediyesi Meclis üyeliği görevime devam edeceğim.

Haber: Ferdi Topkara

Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DİĞER HABERLER
tuncay kara
Bulancak Ajans
SPOR VİTRİNİ
hacamat
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir