Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 6517 kez okundu. | Kategori : Siyaset
Haberin Tarihi :   11 Eylül 2013 - 17:56

Dr. Orhan Erzurum adaylığını açıkladı

Büyüt
Küçült
Dr. Orhan Erzurum adaylığını
Milliyetçi Hareket Partisi eski İl Başkanı Dr. Orhan Erzurum Giresun Belediye Başkanlığı için aday adaylığını resmen açıkladı.

İl Başkanlığı toplantı salonunda bir basın toplantısı düzenleyen Erzurum, "Giresun Merkez Belediye Başkanlığına aday adaylığımı açıklamak üzere böylesine nezih bir topluluğun karşısında bulunmaktan ayrıca gurur duyduğumu belirtmek isterim" dedi.

"AK Parti iktidarının uyguladığı dış politikalar, milletimizin başına bir çorap örmez ise 30 Mart 2014 tarihinde yapılacak Mahalli İdareler Seçimlerin de Belediye Başkanlarımızı Belediye ve İl Genel Meclisi üyelerimizi seçeceğiz" diyen Erzurum, "MHP İl Teşkilatları olarak, hepinizin takip ettiği üzere Yerel Seçim çalışmalarını Ocak ayında başlatmıştık. Yine bildiğiniz üzere çoğu İlçemizde de adaylarımızı belirlemiştik. Bu çalışmaları yürütürken; bazı kriterlerimiz bulunmaktaydı! Bu kriterlerimizin başında da Giresun halkının, güven duyacağı isimlerin aday gösterileceğinin altını çizmiştik.

Halkımızın: “ Bak işte bu adamdan, Belediye Başkanı olur!” diyebileceği; kişiliği, dürüstlüğü ile millete güven veren, görev ve vizyon sahibi, ufku geniş bu millete yabancı olmayan, proje üretebilecek isimlerin aday olacaklarını aylar öncesinden duyurmuştuk.

Özetle; halkımızın “ bu şehrin anahtarını, 5 yıl süre ile bu adama teslim edebiliriz” diyebileceği isimler ile halkın karşısına çıkıyoruz.

Dün olduğu gibi bugünde iddia ediyoruz ki; Giresun’da MHP şu anda 16 İlçemizin tamamında seçimi kazanmaya en yakın partidir" ifadelerine yer verdi.

Erzurum konuşmasını şöyle sürdürdü; "İl Başkanlığından istifa ettiğim 1 Eylül tarihine kadar MHP İl Başkanlığı görevinin verdiği sorumluluk duygusu ile hareket edip; 30 Mart 2014 tarihinde gerçekleştirilmesi muhtemel Mahalli İdareler Seçimlerine Partimizi en iyi şekilde hazırlama gayretinde olduk.

 

"TÜM İLÇELERDE EN İDDİALI PARTİ MHP'DİR"

Tüm İlçelerimizde, bir önceki seçimlere göre oylarımızı nasıl arttıracağımızın ve Belediye Başkanlıkları sayımızın nasıl yükselteceğimizin gayreti ile çalışmalar yürüttük.

Bunu yaparken de adeta ince eleyip sık dokuduk, belirlediğimiz kriterler doğrultusunda.

Bu kriterlere sahip isimlerin hangisi ile daha fazla oy alacağımızı da profesyonel yöntemle belirlemeye çalıştık. Öncelikle kamuoyunda konuşulan isimler hakkında anketler, kamuoyu yoklamaları yaptırdık, teşkilatımıza sorduk, halkımıza sorduk!..

Aylardır, Giresun kamuoyunda Milliyetçi Hareket Partisinin Giresun Merkez adayının kim olacağı konusunda fal açıldığını söylersek abartmış olmayız diye düşünüyorum!..

Anımsayacağınız gibi aylardır, Giresun Belediye Başkanlığı görev ve sorumluluğunu üstlenebilecek birçok ülküdaşımız bulunduğunu bildiğimden ve inandığımdan; “ Giresun Merkez Belediye Başkanlığını kazanacağımızdan kimse şüphe duymasın… Gözümüzü Giresun Belediyesine diktik… Seçimleri kazanırsak değil de kaybedersek şaşırın!” İfadelerinde bulundum hep…"

 

"İSTİŞARELER SONUCU ADAY OLDUM"

Erzurum açıklamasında şunlara yer verdi; "Teşkilatlarımızın, Parti tabanında ve hemşerilerimizle yaptığı istişareler neticesinde Giresun Belediye Başkanlığına aday olmamın yoğun bir şekilde istendiği sonucuna varıldı. Bu istemin Merkez İlçe ve İl Teşkilatımızda da oy birliğiyle kabul görmesinin ardından, MHP Genel Başkanı Sayın Dr. Devlet Bahçeli ile yüz yüze yaptığım görüşme ile gelişmeleri paylaştım. Genel Başkanımız da açık desteğini sunarak yolun açık olsun dedi.

Tüm bunların üzerine; 43 yıllık yaşamında Giresun ve Türkiye’ye hizmeti bir sevda, bir yaşam biçimi olarak gören bir kardeşiniz, bir arkadaşınız, bir dostunuz olarak, Giresun Belediye Başkanlığına aday olduğumu ilan ediyorum."

"Şimdi haklı olarak merak ediyorsunuz Dr. Belediye Başkanı seçildiğinde neler değişecek diye" sorusunu yönelten Erzurum, "Şehrimizin elini taşın altına sokacak bir lider ile nasıl gelişip büyüdüğünü göreceksiniz. Transit yolun yalnızca yerli ve yabancı turistlerimizin geçiş güzergâhı olmadığını herkese göstereceğiz. İstihdam yaratmak amacıyla öncülük yapıp, yatırımcıyı teşvik edeceğiz. Radikal projeler ile İki Büyükşehir olan komşularımız, Ordu ve Trabzon arasında sıkışmış, duvar yığını kasaba görüntüsünü değiştireceğiz… Tarihinde, Kent kültürünü içselleştiren Giresun’u yeniden inşa ederek çarpık yapılaşmaya son vereceğiz!.. Sizlerinde bildiği gibi Giresun’umuzun gelecek en az 30-50 yılının ihtiyaçlarını karşılayabilecek bir projenin ortaya konulamayışının eksikliğini yaşıyoruz yıllardır" şeklinde konuştu.

 

"GELECEĞİ KURTARACAK PROJELERE İMZA ATACAĞIZ"

Erzurum sözlerini şöyle tamamladı; "Bu anlayışı değiştirip günü değil de geleceği kurtaracak projelere imza atacağımızın bilinmesini istiyorum.  Çünkü bu şehrin ciddi yatırımlara ihtiyacı bulunmaktadır. Söz ve gösterişe değil!.. Bunu başarabilmek içinde seçilen Belediye Başkanının şehr-i emin olduğunun farkına varmasından başka bir yol bulunmamaktadır. Başkanlığı bizlere nasip olduğunda ki; bundan da kimse şüphe duymasın. Giresun emin ellerde!.. Ehil ellerde olacak. Bu şehirde ortak hareket etme kültürü yerleşecek. Bu şehir artık yandaş akılla değil ortak akılla yönetilecek. Bu şehri adaletle yöneteceğiz.

Önümüzdeki günlerde sosyal ve teknik projelerimizi ayrıntıları ile hemşerilerimizle paylaşacağız. Giresun halkının, şehrin anahtarını, Belediyeciliği yandaşlarına ve Partisine hizmet etmek amacı olarak algılamayan kadrolarımıza teslim edeceğinden şüphe duymamaktayım. Giresun’un yalnızca kendisi gülen yüzlere değil yaptığı ve yapacağı hizmetler ile Giresun halkını güldürecek, güven duyabileceği yüzlere ihtiyacı bulunmaktadır. Allah nasip edip de halkımız şehrin anahtarını bize teslim ederse; “herkesin Giresun için yapacağı bir şey vardır.” Anlayışından hareketle Giresunlular ile el ele omuz omuza vererek şehrimizin çehresini değiştirmeye talibiz."    




Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DİĞER HABERLER
tuncay kara
Bulancak Ajans
SPOR VİTRİNİ
hacamat
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir