Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 8590 kez okundu. | Kategori : Siyaset
Haberin Tarihi :   22 Ekim 2013 - 09:23

Durak; 'Benim İşaretim Halk, Parolam da Hizmettir'!..

Büyüt
Küçült
Durak Benim İşaretim Halk, Parolam da
AK Parti, Piraziz Belediye Başkan Aday Adayı Ruhiye DURAK: Tıpkı, Sn Başbakanımız Gibi, Yapılamaz Denilenleri, Gerçekleştirmek İçin Yola Çıktım!..

       AK Parti, Piraziz Belediye Başkan Aday Adayı Ruhiye DURAK:

    Tıpkı, Sn Başbakanımız Gibi, Yapılamaz Denilenleri, Gerçekleştirmek İçin Yola Çıktım!..
    Piraziz’in Her Karış Toprağında, Hizmet Seferberliği Başlatacağım!..
    ‘Benim İşaretim Halk, Parolam da Hizmettir’!..

     AK Parti Piraziz Belediye Başkan aday adayı Ruhiye Durak, Piraziz İlçesi Maden Mahallesi Eğrice Mevkii ve Gökçeali Köyünü ziyaret ederek, esnaflar başta olmak üzere yöre sakinlerinin sorunlarını dinleyip, çözüm noktasında, nelerin yapılabileceği hususunda görüş alışverişinde bulundu.

     Durak’a yoğun ilgi gösteren vatandaşlar, kendisine hitaben; “Piraziz Belediye Başkanlığına, aday olmanız ilçemizde büyük heyecan yarattı. Çıktığınız yolda başarılı olmanız için dualarımız ve desteğimiz sizinle. Piraziz’in kabuğunu kırıp hak ettiği yerlere gelmesi için böylesine bir değişimin, dönüşümün yani bir ilkin gerçekleştirilmesinde hayır olduğuna inanmaktayız.” Şeklinde duygu ve dileklerini paylaştılar.

     Piraziz’in tarihinde ilk kadın, Belediye Başkan aday adayı da olan Ruhiye Durak ise; “önce Allah’ın izni, sonra sizlerin desteği ile doğduğum büyüdüğüm İlçeme Belediye Başkanı seçildiğimde Piraziz’i sizlerle birlikte yönetmeye talibim. Benim Başkanlığımda Tüm Mahalle ve Köy Muhtarlarımız ve Demokratik Kitle Örgütü temsilcilerimiz doğal birer Belediye Meclisi Üyesi olacaktır. Daha açık ifade etmek gerekirse Piraziz’i ortak akıl ile ayağa kaldırıp, kalkındıracağımızdan kimse ama kimse şüphe duymasın…

     Tarihi, doğal dokusu ve kültürü ile medeniyetlere ev sahipliği yapmış bir yerleşim merkezi olan İlçemizi herkes tarafından imrenilen bir cazibe merkezi, haline getirmeyi halkıma ve İlçeme bir borç olarak görmekteyim. Ben sizlerin içinden çıkan bir bacınız, ablanız, anneniz ve en önemlisi de bir Piraziz kızı olarak rutin olarak herkesin yapabileceği sıradan işleri yapmak için aday olmadım. Ben sn Genel Başkanımız ve Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan gibi yapılamaz denilenleri, başarmak için yola çıktım.

     Başta Grup Başkanvekilimiz Sn Nurettin Canikli ve AK Parti Giresun Milletvekillerimiz olmak üzere, İl ve İlçe teşkilatlarımızın birçok İlçemizde, hizmet etme noktasında ilan ettiği seferberliği Piraziz’in her karış toprağına yaymak için yola çıktım!..       

     Önümüzdeki süreçte projelerimi açıkladığımda tüm Piraziz halkı bunların içerisinde kendisini görecektir!.. Aday adaylığımı ilan ettiğim açıklamamda da altını çizdiğim gibi ben siyaseti, halka dokunma, yani onların yaşam kalitesini düzenleme sanatı olarak görmekteyim…

     Bu bağlamda da Pirazizli gençlerimize, kadınlarımıza, yaşlılarımıza, emeklilerimize, esnaflarımıza ve de engellilerimize artık daha kaliteli bir yaşam sürdürebilecekleri bir Piraziz’in müjdesini veriyorum. Çünkü ‘Benim işaretim Halk, Parolam da hizmettir!.’.”ifadelerinde bulundu.



Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DİĞER HABERLER
tuncay kara
Bulancak Ajans
SPOR VİTRİNİ
hacamat
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir