Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 6727 kez okundu. | Kategori : Siyaset
Haberin Tarihi :   03 Ağustos 2011 - 10:33

Erzurum ''AKP tehlikeli olaylara kapı araladı''

Büyüt
Küçült
Erzurum AKP tehlikeli olaylara kapı
Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkanı Dr. Orhan Erzurum; ''AKP tehlikeli olaylara kapı araladı''

Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkanı Dr. Orhan Erzurum; 

''AKP tehlikeli olaylara kapı araladı''
 

Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkanı  Dr. Orhan Erzurum, “AKP’nin üçüncü iktidar dönemi, öncekilerini aratmayacak nitelikteki ve hatta daha tehlikeli olaylara kapı aralayacağını şimdiden göstermiştir” dedi.

Ülkenin bugünkü karanlık tablosu ve silahla arkalanmış bölücülük taleplerinin çok kritik ve endişe verici bir noktaya ulaştığını belirten Erzurum, yayınladığı basın açıklamasında, “Nitekim Türk milleti dozu ve seviyesi gittikçe artan bölücülük zehri ile gün geçtikçe gücünü ve dermanını kaybetmektedir. İlave olarak Türkiye Cumhuriyeti sorumsuz ve milli beklentilere duyarsız bir hükümet eşliğinde tarihinin en sancılı sürecine girmiş haldedir” ifadelerine yer verdi.

Erzurum şöyle devam etti; “Özellikle, PKK terör örgütünün 12 Haziran sonrasındaki artan saldırıları ve bunun sonucunda bir aylık zaman zarfında onlarca vatan topraklarına emanet edilmesi musallat olan belalar hakkında herkese bir ipucu vermektedir.

İmralı’da yatan caninin meşru bir aktörmüş gibi pervasızca beyanatlar vermesi ve yattığı yerden çetesine talimatlar yağdırması AKP’nin gaflete varan siyasi duruşunun eseri ve hazin bir neticesidir.

Maalesef bir tarafta güvenlik güçlerimiz durmadan şehit olurken, diğer tarafta AKP zihniyeti fütursuzca terör maşalarıyla mutabakat zeminleri oluşturma gayretindedir.

Türk devlet geleneği ve milletimizin asırları aşan itibarı, saygınlığı, kudreti ve haysiyeti AKP elinde iki paralık olmuştur. Bugünkü tabloda AKP, İmralı’da yatan haine neredeyse teslim olmuş ve ülkemizin kaderi bu caninin insafına terk edilmiştir.”

“Son günlerdeki kanlı terör saldırılarından dolayı bunalan ve sabrı taşan milli vicdanları aldatmak ve gündem değiştirmek amacıyla Kıbrıs meselesinde Avrupa Birliğine sanal meydan okumalar da Başbakan’ı asla aklamayacak ve yaptıklarını unutturmaya yetmeyecektir” diyen Erzurum şunlara yer verdi; “Üniter devlet yapımızın tasfiye edilmesini iştahla ve hevesle bekleyen, milletimizin parçalanması için gece gündüz faaliyet gösteren bölücü mihraklar esasında AKP’yle aynı fikir ve hedefte buluşmuştur.

Bu kapsamda, hükümetin bir bakanının demokratik özerklik fitnesini dahi tartışabileceklerini söylemesi, AKP’nin PKK’yla aynı kareye düştüğünün açık ve net resmi olmuştur. Devletin varlığı ve bağımsızlığına, vatanın ve milletin bölünmez bütünlüğüne yönelik bu vahim tacizin, bizzat tek başına iktidar sorumluluğu üstlenmiş AKP zihniyetinden gelmesi elbette çok ciddi bir kırılma ve sapma olarak karşımızdadır.”





Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DİĞER HABERLER
tuncay kara
Bulancak Ajans
SPOR VİTRİNİ
hacamat
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir