Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 9568 kez okundu. | Kategori : Siyaset
Haberin Tarihi :   16 Şubat 2014 - 17:20

Erzurum; Bu şehri atalarımızdan aldık çocuklarımıza bırakacağız

Büyüt
Küçült
Erzurum Bu şehri atalarımızdan aldık çocuklarımıza
MHP Giresun Belediye Başkan adayı Dr. Orhan Erzurum Dereli Tepeköy Derneği'nde konuştu

MHP Giresun Belediye Başkan adayı Dr. Orhan Erzurum
Dereli Tepeköy Derneği'nde konuştu

"Bu şehri atalarımızdan aldık
çocuklarımıza bırakacağız"

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Giresun Belediye Başkan adayı Dr. Orhan Erzurum, "Bu şehri atalarımızdan aldık çocuklarımıza miras bırakacağız" dedi.

Giresun’un sorunlarına vakıf olduklarını belirten Dr. Orhan Erzurum, Dereli Tepeköy Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği’ne yaptığı ziyarette konuştu. Erzurum, "Giresun şu haliyle bir şehir yaşamından uzak. Bu şehrin hizmete ihtiyacı var. Biz siyaseti millete hizmet etmek için yapıyoruz. Doğduğumuz büyüdüğümüz bu topraklara kendimizi borçlu hissediyoruz. Belli bir yaşa geldik, eğitimimizi, ekonomik alt yapımızı  tamamladık. Bu şehir bu hükümet bize çok şey verdi. Bu birikimden sonra biz sizlere dolayısıyla bu millete bir şeyler vermek istiyoruz. Yani millete olan borcumuzu ödemek istiyoruz. Onun içinde bu mübarek yola çıktık. Sizlerin desteğiyle inşallah Cenabı Allah sonumuzu hayır edecek. Bu millete sizlere hepimize hizmet etmeyi nasip edecek diye düşünüyorum" şeklinde konuştu.

Giresun'un sorunları kadar çözümlerinin de kendilerinde olduğunu belirten Dr. Orhan Erzurum, şunlara yer verdi; "Belediyeyi aldığımızda Giresun’u hep birlikte yöneteceğiz. Seçimle gelip halk desteği almış bir siyasetçinin, yöneticinin yapamayacağı hiç bir şey yoktur. İstenildiği ve kararlı tutum sergilendiği müddetçe bu millet çok hizmet görür bunu böyle bilmek lazım. Şehir merkezinde yaşıyoruz ama görüntümüz köy. Şehrin merkezinde olmamıza rağmen belediyecilik hizmeti yok. Bırakın belediyeciliği iş potansiyeli yok... İşsizlik en büyük sıkıntı. Yerel siyasetçi burada çok önemli değerli arkadaşlar. İstenirse bu şehir bu kadar daha büyütülür... Yeter ki siz kararlı olun şehrin önünü açın... Ciddi yatırımlar yapıp bu milletin önünü açın... Bu millet nasıl yaşıyor neler yapıyor hangi sokaklar da ne yaşanıyor bilin. İstiyoruz ki biz size sahip çıkalım, fakirimize fukaramıza, sokağımıza, meydanımıza, caddemize burada yaşayan herkese sahip çıkalım. Bizim insanımız bu şehirde sıkıntısız mutlu yaşıyorum diyebilsin. Biz bunu istiyoruz. Eğer bize destek verirseniz 30 Mart'tan sonra bunları hep birlikte çözeceğiz. Giresun’da hiç kimsenin el atmadığı sorunları biz çözeceğiz."

Siyasi istikbal ve siyasi gelecek için belediye başkanlığına talip olmadıklarını vurgulayan Dr. Orhan Erzurum, "Çok şükür ihtiyacımız yok. Tek amacımız doğduğumuz büyüdüğümüz şehre hizmet etmek. Sadece sizin desteğinize ihtiyacımız var. Şu anda seçilme potansiyeli en yüksek olan aday benim... En yüksek oy alacak partide Milliyetçi Hareket Partisidir. Sizin içinizden biriyim ve bana sahip çıkmanız gerekiyor. İnşallah bu dönem yüksek farkla biz alacağız" ifadelerine yer verdi.



Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DİĞER HABERLER
tuncay kara
Bulancak Ajans
SPOR VİTRİNİ
hacamat
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir