Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 8830 kez okundu. | Kategori : Siyaset
Haberin Tarihi :   22 Şubat 2014 - 12:15

Erzurum; Projelerle Giresun un önünü açacağız

Büyüt
Küçült
Erzurum Projelerle Giresun un önünü
MHP Giresun Belediye Başkan adayı Dr. Orhan Erzurum FKB Entegrede işçileri ziyaret etti

MHP Giresun Belediye Başkan adayı Dr. Orhan Erzurum
FKB Entegrede işçileri ziyaret etti

"Projelerle Giresun'un önünü açacağız"

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Giresun Belediye Başkan adayı Dr. Orhan Erzurum, Fındık Tarım Satış Kooperatifleri Birliği'ne bağlı Entegre Fındık İşleme Tesislerini gezerek işçilerle sohbet etti.

Giresun'un önünü açmak, vizyonunu değiştirmek, ekonomisini canlandırmak, şehrimize farklı bir bakış getirmek amacıyla yola çıktıklarını belirten Dr. Orhan Erzurum, "Siyasi kaygılarımız olmadığı için niyetimiz tamamen Giresun'a hizmet olduğu için projelerimizin hepsi ayakları yere basan gerçekçi ve yapılabilir projelerdir" dedi.

Dr. Orhan Erzurum sohbetinde şunlara yer verdi; "Bahsettiğimiz projeleri hayata geçirdiğimizde yaklaşık 2 bin kişiye yeni iş alanları sağlayacağız. Ayrıca Avrupa Birliği Projeleri ile kentimize yeni istihdam alanları açılacaktır. Dolayısıyla Giresun'da ki en büyük problemlerden biri olan işsizlik çözüldüğünde göç önlenecektir. Bu projelerle turizm canlanacak, ayrıca müteşebbisler belediyenin yaptıklarından cesaret alıp Giresun'a yeni yatırımlar yapacaklardır."

Belediyelerin en büyük görevinin şehirlerin önünü açmak olduğunu vurgulayan Dr. Orhan Erzurum, sözlerini özetle şöyle tamamladı, "Biz bu şehrin önünü açacağız, kaderini değiştireceğiz. Hazırlayacağımız bütçeleri reel kullandığımızda ortaya koyacağımız projelerle bütünleştirdiğimizde hiç de hayal değildir. Geri kalan 3 bin kişiyi de ekiplerimiz tarafından hazırlanan Avrupa Birliği projeleri ile istihdam edeceğiz. Avrupa Birliği Türkiye'ye ciddi hibeler yapmakta ama bu hibelerden en az payı maalesef Giresun almakta. Bunun önüne geçeceğiz."



MHP Giresun Belediye Başkanı Dr. Orhan Erzurum Gazi Caddesinde seçim bürosu açtı

"En iddialı parti MHP'dir"

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Giresun Belediye Başkan adayı Dr. Orhan Erzurum, Gazi Caddesinde seçim bürosunun açılışını gerçekleştirdi. Açılışa özellikle vatandaşlar tarafından yoğun ilgi gösterildi.

Açılışta bir konuşma yapan Dr. Orhan Erzurum, seçimlerin en iddialı partisinin MHP olduğunu belirterek, "Çünkü Giresun'da doğup büyümüş, 20 senedir Giresun'da hekimlik yapan birisiyim. Yani toplumla, Giresun halkı ile sürekli i içe olan birisi olduğumdan halkın yoğun ilgisi ile karşılaştım. Giresun'da benim aday olmam ile birlikte tüm siyasi dengeler değişti. Giresun'a MHP tabanının zayıf olduğu kanaati yaygın iken birden MHP seçimin en iddialı partisi konumuna geldi" dedi.

Görev verildiği günden itibaren tüm mesaimi Giresunlu için harcayacağını taahhüt eden Dr. Orhan Erzurum, özetle şunlara yer verdi; "Siyaseti milletime ve Giresunluya hizmet etmek için yapıyorum. Millete hizmeti de ibadet olarak kabul ediyorum. Dolayısıyla bizim siyasetimizde, hizmet aşkımızda asla tükenmez. Milletimize nerede faydalı olacaksak orada dururuz."

Daha sonra tulum eşliğinde Gazi Caddesi seçim bürosunun açılışı gerçekleştirilerek vatandaşlarla sohbet edildi.




Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DİĞER HABERLER
tuncay kara
Bulancak Ajans
SPOR VİTRİNİ
hacamat
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir