Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 8645 kez okundu. | Kategori : Siyaset
Haberin Tarihi :   23 Şubat 2014 - 17:08

Erzurum; Tek hedefimiz Giresun un gelişmesi

Büyüt
Küçült
Erzurum Tek hedefimiz Giresun un
MHP Giresun Belediye Başkan adayı Dr. Orhan Erzurum esnaf ziyaretlerini Orhan Yılmaz Caddesinde sürdürdü

MHP Giresun Belediye Başkan adayı Dr. Orhan Erzurum esnaf ziyaretlerini Orhan Yılmaz Caddesinde sürdürdü

"Tek hedefimiz Giresun'un gelişmesi"

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Giresun Belediye Başkan adayı Dr. Orhan Erzurum, şehrimizin esnafları ve vatandaşlar ile sohbete Orhan Yılmaz Caddesinde devam etti.

Dr. Orhan Erzurum, yaptığı açıklamada, planlı programları olarak tüm esnafları ziyaret etmeye çalıştıklarını söyledi.

Dr. Orhan Erzurum, "Yıllardır Giresun'a hizmet ediyorum. Şimdi de Belediye Başkanı olarak hizmet etmeye hazırım. Esnaf ziyaretleri verimli geçiyor. Sıkıntıları yerinde tespit ediyoruz. Giresun Türkiye genelinde sürekli göç veren illerin başında geliyor. Bunun nedeni Giresun'un hem yerelde hem de genelde yeterinde hizmet alamaması ve projeler geliştirilememesinden kaynaklanmaktadır. 30 Martta yapılacak yerel seçimlerini kazanarak, hizmet etmeye devam edeceğiz. Bir çok projemiz var. Bu projelerimizi halkımızın teveccühü Yüce Mevla'nın izniyle gerçekleştireceğiz" diye konuştu.

Mağdur olan, zor durumda olan her esnafın 24 saat yanında olacağını vurgulayan Dr. Orhan Erzurum, "Bizim bugüne kadar hiçbir şekilde siyasi kaygımız olmadı ve olmayacakta. Biz bu memleketin insanına 24 saat hizmet etmek için bu mübarek yola çıktık. Bizim için en büyük ödül ise, bu memleketin insanının bizlere Allah razı olsun demesidir. Bizim hedefimizde bu memleketin insanının hak ettiği hizmeti alması vardır.” dedi.


MHP Giresun Belediye Başkan adayı Dr. Orhan Erzurum ziyaretlerini Deniz Sitesinde sürdürdü

"Çöp sorunu geri dönüşümle çözülür"

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Giresun Belediye Başkan adayı Dr. Orhan Erzurum, şehrimizin tüm noktalarını karış karış dolaşmaya devam ediyor. Aksu Mahallesi sınırları içerisinde bulunan Deniz Sitesini gezen Erzurum ve Belediye Meclis üyeleri vatandaşlarla sohbet ederek sorunları yerinde dinledi.

Vatandaşların sorunlarını dinledikten sonra Aksu Mahallesinin en önemli sorunun çöp konusu olduğuna dikkat çeken Dr. Orhan Erzurum, " Öncelikle Giresun'un en büyük sorunu olan, halledilmiş gibi gösterilmeye çalışılsa da hala bir çözüm bulunmayan çöp sorununa yönelik bir Entegre Çöp Geri Dönüşüm Tesisi planlamaktayız. Bu proje Piraziz'den Eynesil'e kadar olan ilçelerimizin tamamının çöp sorununu çözen bir proje. Bir geri dönüşüm tesisi. Çöpten elektrik ve organik gübre üreten tamamen ekolojik, hiç bir atık bırakmayan, aynı zamanda Giresun ekonomisine büyük de bir canlılık getirecek 400 kişinin de istihdam edileceği bir tesistir. Giresun belediyesine ekonomik yükü olmayacak. Tam tersine ekonomik katkısı olacaktır. Giresun Belediyesini aylık 850 bin lira civarındaki maliyetten kurtaracaktır" dedi.


MHP Giresun Belediye Başkan adayı Dr. Orhan Erzurum Giresun Üniversitesi Öğretim Üyeleri ve Görevlileri ile kahvaltıda buluştu

"Şehir Üniversite ile bütünleşmeli"

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Giresun Belediye Başkan adayı Dr. Orhan Erzurum, Giresun Üniversitesinde görev yapan öğretim üyeleri ve öğretim görevlileri ile kahvaltılı sohbet toplantısında bir araya geldi.

Ayvasıl Liman Lokantasında gerçekleştirilen kahvaltıya Dr. Orhan Erzurum ile birlikte 100'ün üzerinde GRÜ öğretim elemanı, bazı MHP yöneticileri ile Belediye Meclis üyeleri katıldı.

Giresun'un Üniversite şehri olması için yerel yönetimin gayret göstermesi gerektiğini vurgulayan Dr. Orhan Erzurum, "Üniversite yönetimi ile işbirliği içerisine girilerek bu alana gereken önem verilmelidir. Ne yazık ki üniversite konusunda şehrin çok büyük eksiklikleri bulunuyor. Bunlar ivedilikle ortadan kaldırılmalıdır" dedi.

Bu konuda 30 Mart tarihinde yapılacak yerel seçimlerde kendilerine görev verildiği takdirde üzerine düşeni yapacaklarını belirten Dr. Orhan Erzurum bu konuda da projelerinin hazır olduğunu söyledi. Dr. Orhan Erzurum, " Giresun'a büyük ve güzel bir gençlik merkezi yapılacaktır. Üniversite öğrencilerinin sosyal hayata ve şehre daha iyi adapte olması sağlanacaktır" şeklinde konuştu.

 



Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DİĞER HABERLER
tuncay kara
Bulancak Ajans
SPOR VİTRİNİ
hacamat
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir