Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 42435 kez okundu. | Kategori : Siyaset
Haberin Tarihi :   13 Kasım 2018 - 12:39

Esenyurt’a Sevilen Başkan Geliyor

Büyüt
Küçült
Esenyurt’a Sevilen Başkan


Esenyurt ilçesinin sevilen isimlerinden Abdurrahman Ada, AK Parti'den Esenyurt Belediye Başkan aday adayı oldu.
Giresun camiasının da sevilen ve sayılan isimlerinden Abdurrahman Ada, beklenen atağını yaparak çok sevildiği ilçe olan Esenyurt Belediye Başkanlığına aday adaylığı başvurusunu yaptı. Esenyurt Belediyesi eski Başkan Yardımcısı, Esenyurt Karadenizliler Platformu ve Görele Dernekler Federasyon Başkanı Abdurrahman Ada, adaylık dosyasını AK Parti ilçe binasına giderek Başkan Yasir Çelik'e teslim etti.
Abdurrahman Ada, İstanbul ve Esenyurt ilçesinde bir ilki başararak tam donanımlı bir Giresun Kültür evi binasını hemşerilerinin hizmetine vermişti. Memleketi Giresun ve Görele içinde büyük hizmetleri olan Abdurrahman Ada, belediye hizmetleri anlamında görev yaptığı Esenyurt’ta halkında sevgisini kazanmıştı. Esenyurt Ak parti ilçe binasında Parti teşkilatı tarafından sıcak karşılanan Ada'yı, sevenleri yalnız bırakmadı. İlçe binasında yoğun ilgi gören Abdurrahman Ada'yı sevenleri, dostları ve hemşerileri parti binası dışında da yalnız bırakmadı.
Belediye hizmetlerini ve halkın isteklerini çok iyi bilen birisi olan Abdurrahman Ada'ya belediye başkan aday adaylığının hayırlı olmasını diler, siyasette halkın sevdiği isimlerin görev almasını temenni ederek başarılar diliyoruz…
Haber: Sadi Toygar



Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DİĞER HABERLER
tuncay kara
Bulancak Ajans
SPOR VİTRİNİ
hacamat
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir