Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 7185 kez okundu. | Kategori : Siyaset
Haberin Tarihi :   11 Mayıs 2011 - 19:10

''Esnafın derdine çare olamadılar''

Büyüt
Küçült
Esnafın derdine çare
MHP Giresun Milletvekili Murat Özkan, Görele'de esnafı ziyaret etti

MHP Giresun Milletvekili Murat Özkan, Görele'de esnafı ziyaret etti.
 
“Esnafın derdine çare olamadılar”
 
 
MHP Giresun Milletvekili Murat Özkan, Görele esnafını ziyaret etti. Özkan, “Diğer illerde olduğu gibi Giresun’da da Görele’de de esnaf kan ağlıyor. MHP iktidarında sorunları çözüp, esnafın yüzünü güldüreceğiz” dedi.İlçede esnafla sohbet eden Özkan, 12 Haziran'da yapılacak olan genel seçimlerin Türkiye ve Türk Milleti için bir dönüm noktası olduğunu belirterek, AKP'nin 9 yıldır sürdürdüğü yandaş iktidar zihniyetinin toplumu ayrıştırdığını söyledi. Türkiye'nin terörle ve dolayısıyla bölünme tehdidi ile karşı karşıya getirildiğini savunan Özkan, MHP'nin işçisi, çiftçisi, esnafı, memuru, emeklisi, şehit yakını ve malulü, dul ve yetimi sevindirecek projelerle iktidara talip olduğunu hatırlatarak, "12 Haziran AKP'den kurtulma, MHP'yi iktidara getirme günü olacaktır. Daha iyi bir Türkiye için oylarınıza talibiz" şeklinde konuştu.
Özkan, esnafının sorunlarını bildiklerini ve MHP olarak bu sorunların çözümüne yönelik projelerinin de olduğunu belirtti.
Özkan konuşmasında “Türkiye’de ekonomik çok durum kötü, esnafta bundan olumsuz şekilde etkileniyor. Özellikle küçük esnafımız bitme noktasına getirildi. Borçla birlikte beli iyice bükülen esnafa torba yasası diye bir yasa çıkardılar. Bu yasadan büyük esnaflarımız kolaylıkla yararlanıp borçlarını ödeyebilirler. Ama küçük esnaflarımızın zaten işleri iyi değil, günü kurtaramaz durumdu. Siz bunlara birde borçlarını bu süre içinde şu şekilde ödeyeceksiniz derseniz bu esnaf bunu ödeyemez ve kepenk kapamak zorunda kalır.
Biz MHP olarak esnafımızı bulunduğu bu sıkıntılarından kurtarmak için bazı çalışmalarımız ve projelerimiz var. Özellikle Hilal Kart olarak adlandırdığımız projemizle birlikte başta küçük esnaflarımız olmak üzere diğer esnaflarımızın sıkıntılarını ortadan kaldıracağız. Çünkü hilal kart olarak ortaya koyduğumuz projemizle birlikte gelir durumu iyi olmayan vatandaşlarımıza vereceğimiz bu kartla istediğini istediği esnaftan alacak, bunu da devlet ödeyecek. Böylece vatandaş ihtiyaçlarını karşılarken, esnafta kazanç elde etmiş olacak” açıklamalarına yer verdi.


Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DİĞER HABERLER
tuncay kara
Bulancak Ajans
SPOR VİTRİNİ
hacamat
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir