Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 7183 kez okundu. | Kategori : Siyaset
Haberin Tarihi :   28 Temmuz 2011 - 18:47

Espiye Gençlik Kolları Kongresi Yapıldı

Büyüt
Küçült
Espiye Gençlik Kolları Kongresi
Ak Parti Espiye Gençlik kolları kongresi yapıldı.Tek liste olarak seçime idilen kongrede başkanlığa Osma İsmailoğlu seçildi.

Ak Parti Espiye Gençlik kolları kongresi yapıldı.Tek liste olarak seçime idilen kongrede başkanlığa Osma İsmailoğlu seçildi.

Kongreye Ak parti Giresun Milletvekili Mehmet Geldi,Ak Parti Giresun İl başkanı Sabri Öztürk, Espiye Belediye ErolKaradere, Ak Parti Espiye İlçe başkanı Ali Kemal Akkaya ve teşkilat mensubları katıldı.

Ak Parti Giresun Milletvekili Mehmet Geldi burada yaptığı konuşmada"12 Haziran 2011 seçimlerinde gösterdikleri üstün başarı ve karadeniz sahilinde Espiyemizi Giresunda birinci ilçe olarak bizi yanıltmadıkları için teşekkür ediyorum" dedi.

Milletvekili Geldi Sözlerine şöyle devam etti"Değerli arkadaşlar gerçekten Espiye ilçe teşkilatımız her zaman en aktif şekilde elinden gelen tüm imkanları kullanarakelbetteki çok fazla takdir edilen değerli kardeşlerimizle birlikte bu işi en güzel şekilde yapıyorlar ama bu işin asıl kahramanları arkadaki bu işe emek veren değerli kadın kolu başkanımız ve ekibi değerli Gençlik kolu başkanımız ve ekibi elbetteki ilçe başkanımız ve ekibi köy ve mahhalle başkanları sandık müşaitlerine kadar ve bunun hepsinden verim elde etmek için bütün imkanlarını ortaya koyan espiye ilçe başkanımız ve belediye başkanımıza ve kurularımızdan il başkan yardımcımız Mustafa Karadereye teşekkür ediyorum.Gerçekten herzaman bizi mutlu ettiler Espiye hiçbir zaman yüksek ivmenin aşağısında kalmadı her zaman önünde yürüdü buda Giresun için her zaman başarıyı tetikleyen unsurların başında geldi.

Geldi " bugün Espiye ilçemizin gençlik kollarının 3. olağan kongresini yapıyoruz. Bu parti kurulduğunda ortaya koyduğu yapı ile başbakanımızın geçmişindeki çizgisi ile verdiği mücadele ile gençliğe bambaşka bir anlam yükleyeceği, yeniden yapılandıracağı, özlediğinizde, tarihe baktığınızda rahatlıkla görebilirsiniz. Çok genç yaşta hatipilikle başlayan okul yıllarında Beyoğlu Gençlik Kolları, İstanbul Gençlik Kolları ve akabinde il başkanlığına kadar süren ve daha sonra belediye başkanlığı ve milletvekili adayı ve en son tarihi bir dönemeçle %26 gibi bir oy oranıyla kaderin cilvesiki 4 partinin birbirine yakın oy aldığı zamanda İstanbulu belkide tarihin çok kötü bir şekilde büyük hastalıklarla anacağı İstanbulu o badirelerden kurtarıp belediyecilik anlamında yöneticilik anlamında bi r vizyon ortaya koyup Türkiyenin kaderini değiştiren bir lider olarak ortaya çıkaran o tablogerçekten olağanüstü bir tarihi dönemeç oldu.İşte o dönemece baktığımızda gençlikle ilgilide kurulduğu dönemde ilk partinin kuruluşundan gençlik kollarından o zamanki gençlik kolları başkanı olarak başladığından bakarak, eskilerin tabiriyle lider gelişinden yürüyüşünden belli olduğunu o zaman yaşayan birebir arkadaşlara dostlara bu gelecekte Türkiyenin lideri olabilir diye takdim ettiği bir lider Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan gençlikle iligili projesini kafasında kurmuş idi. Eğer incelerseniz Ak parti deki gençlik yapılanması neydi. Ak partiden önce kadına bakış neydi genliğe bakış neydi bunu rahatlıkla görebilirsiniz.  Değerli kardeşim Türkiyede ilk defa Gençliğe siyasi partilerde siyaset yapma hakkını gerçek anlamda siyasi partiler kanununda biz Ak parti yapmış olduğu öneri ile baskıyla ve teklifiyle yasalarda değişikli yapıldı , kadın ve gençlik kolları teşkilatlanması kul halinden güçlü kendi başına organize olan ve bugün bu kongreyi yapma imkanına elde eden yapıya büründü ifadelerini kullandı. 



Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DİĞER HABERLER
tuncay kara
Bulancak Ajans
SPOR VİTRİNİ
hacamat
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir