Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 9114 kez okundu. | Kategori : Siyaset
Haberin Tarihi :   01 Aralık 2013 - 11:04

Eyüp'te yeni projeler konuşacak

Büyüt
Küçült
Eyüpte yeni projeler
AK Parti Eyüp Belediye Başkan A. Adayı Ordu'lu hemşehrimiz Av. Temel Başalan istişare toplantılarına ara vermeden devam ediyor.

Eyüp’te yeni projeler konuşacak

AK Parti Eyüp Belediye Başkan A. Adayı Av. Temel Başalan istişare toplantılarına ara vermeden devam ediyor. STK’larla, esnafla, muhtarlarla, medya mensuplarıyla, teşkilat gönüllüleriyle ve Eyüplülerle projelerini paylaşıyor, Eyüp ile ilgili fikirleri dinliyor.

Sevilen Radyo Programcılarından, Kral FM’den Afrikalı Ali ve Gönül Dostu Şener, Delta FM’den Uğur Bozdağ, Radyo Alaturka’dan Tuğba Saraçlar, Alem FM’den Cüneyt Özdemir, Radyo Trafik’den Cenk Sarıkaya ve Seyr FM’den Harun Yavuz Yılmaz’ın katılımı ile gerçekleştirilen istişare toplantısında Başalan Başkan yeni projelerini paylaştı.

Eyüp için en çok dikkat çeken ve en çok konuşulan AK Parti A. Adayı Av. Temel Başalan; “Geçmişe ait değil, gelecekle ilgili konuşmak istiyorum. Geçmiş, elbette önemlidir ama ben Eyüp’ün geleceğine ait projeleri konuşmak istiyorum. Eyüp’te bundan sonra yeni projeler konuşacak” diyerek birbirinden önemli projelerini birebir iletişimde olduğu muhataplarına anlatıyor ve dinleyenlerden tam not alıyor.

Eyüp’ü bir bütün olarak düşünüyoruz

 İstişare programında sevilen radyocuların fikirlerini dinleyen Başalan Başkan “biz Eyüp Belediye Başkanı olmamız durumunda çocuklarla, gençlerle, kadınlarla, engellilerle toplumun her kesiminden İstanbul sevdalılarıyla, Eyüp sevdalılarıyla istişareler gerçekleştireceğiz ve Eyüp için çalışacağız” dedi.
Eyüp’ü tüm mahalleleri ve köyleriyle birlikte düşündüğünün altını çizen Başalan Başkan,
“Eyüp’ün tarihini değiştirmeyeceğiz, coğrafyasını değiştirmeyeceğiz ama Eyüp’ün geleceğini Eyüplülerle birlikte oluşturacağız. Eyüp’ü bütün mahalleleriyle ve köyleriyle beraber düşünüyorum. Eyüp Sultan’a hizmet etmek için hazırım” dedi.

TEMEL BAŞALAN KİMDİR?

Temel Başalan, 5 Temmuz 1971 yılında Ordu'nun Mesudiye ilçesinde dünyaya geldi. Eğitim hayatına Mesudiye'de başlayan Temel Başalan; orta ve lise eğitimini Ordu İmam Hatip Lisesi'nde tamamladı. Marmara Üniversitesi Hukuk Fakültesi mezunu olan Başalan, öğrenim hayatından sonra siyasete yöneldi.

Temel Başalan, 2004-2009 yıllarında Kağıthane ve İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nde Belediye Meclis Üyeliği ve Kağıthane Belediye Başkan Yardımcılığı görevlerinde bulundu. Bu dönemde başkan yardımcılığının yanı sıra encümen başkanlığı, hukuk ve imar komisyon başkanlığı yaptı.

Başalan, 2006 yılında AK Parti İstanbul İl Yönetim Kurulu üyeliğine seçildi ve 2008 yılında Seçim İşlerinden Sorumlu İl Başkan Yardımcısı oldu. 2009 yılında yapılan İl Kongresi'nden sonra da Yerel Yönetimlerden Sorumlu İl Başkan Yardımcısı olan Temel Başalan; AK Parti'li belediye başkanları, ilçe başkanları ve akademisyenlerden kurulu komisyonlar marifetiyle, yerel yönetimlerde yaşanan mülkiyet sorunlarının tespiti ve bu sorunlara yasal çözüm önerilerinin getirilmesinde etkin rol oynadı. Birçok dernek ve vakıfta kurucu, yönetim kurulu üyesi ve başkan yardımcısı olarak görev alan Başalan, halen Ordulular Birliği Hizmet Vakfı'nda ve Ordu Dernekler Federasyonu'nda Başkan Yardımcılığı görevini sürdürmektedir.

Türkiye Belediyeler Birliği Hukuk Danışmanlığı görevini yapan Temel Başalan, evli ve 3 kız çocuğu babasıdır. - İSTANBUL




Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DİĞER HABERLER
tuncay kara
Bulancak Ajans
SPOR VİTRİNİ
hacamat
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir