Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 7318 kez okundu. | Kategori : Siyaset
Haberin Tarihi :   07 Mayıs 2011 - 10:18

Fitne Fesat İle Bir Yere Varılmaz

Büyüt
Küçült
Fitne Fesat İle Bir Yere
AKP Milletvekili Ali Temür' un basın açıklaması.

FİTNE VE FESAT İLE BİR YERE VARILMAZ 

      Bazı  Basın Kuruluşlarında şahsım söz konusu edilerek bulanık suda balık avlamaya çalışanları  ibretle izliyorum.İsmim, dostlarım ve sevenlerim üzerinden hiç kimsenin ve yayın organının fitne ve fesat çıkarmaya hakları olmadığı gibi güçleri de yetmeyecektir.

      Özellikle gurur duyduğum Batlamalı Hemşerilerimi, dostlarımı ve sevenlerimi yönlendirmeye çalışanlara, şahsımın milletvekili listesinde olmamasını, kendi lehlerine ve partilerinin lehlerine malzeme yapmaya çalışanları şahsım ve mensubu olduğum Ak Parti Camiası adına kınıyorum.Hiç kimse Batlamalı hemşerilerimi kullanmaya çalışmasın. Bizim insanımız kendini kullandırtmaz. Bölgenin insanı kendini kullanmak isteyenlere gereken cevabı 12 Haziran’da verecektir.

      Batlama insanı kendine, bölgesine hizmet edenlerle, kendilerine göre olumsuzluklardan siyasi rant çıkarmaya çalışanları ayırt etmesini bilecektir.

      Ak Parti iktidarında bizlerin de katkısıyla Batlama Bölgesi Cumhuriyet tarihinde görülmemiş hizmetleri almıştır. Ak Parti iktidarını sürdürdüğü sürece almaya devam edecektir.

      Hemşerilerime büyük hizmetlerimizden bazılarını  tekrar hatırlatmak isterim;

Batlama Vadisi Dere Islah Projesi 1.Bölüm 2.Bölüm 22 Milyon TL Maliyetinde, İhalesi yapıldı imalatlar devam etmektedir. Çaldağ-İnişdibi Karayolunu standart hale getirme projesinin ihalesi yapıldı. Şu ana kadar 20 Milyon TL harcandı. 20 MilyonTL civarında daha imalat yapılacaktır. Çaldağ-İnişdibi Karayolu üzerinde trafik akışını güvenli hale getirecek 4 Milyon TL tutarında 3 büyük köprünün ihalesi yapıldı İnişdibi Beldesi Elektrik Şebekesinin Bakım ve Onarımı 5 Milyon TL harcanarak yapıldı. Çaldağ Beldesinin Elektrik Şebekesi Bakım ve Onarımı 5 Milyon TL harcanarak yapıldı. Orman Bölge Müdürlüğüne ait Fidanlık İnişdibi Belediyesine tahsis edilerek bölge halkına hizmet verir hale getirildi. İnişdibi-Keçilik Yolu A Grubu Yol Statüsüne alınarak genişletme ve asfaltlama çalışmaları tamamlandı. Batlama Bölgesinin Turizm Potansiyelinin geliştirilmesi için Ağaçbaşı bölgesinin Tabiat Parkı ilan edilmesi sağlandı.

             Bu projeler ve daha yapacağımız hizmetlerle bölgemiz arzu edilen yatırımları alacaktır. Milletvekilliği ömür boyu sürecek bir görev değildir. Partim ve Giresunlu hemşerilerimin destekleriyle iki dönem milletvekili olarak ülkeme ve bölgeme hizmet etmeye çalıştım. Giresun’un insanı hizmet edenler ile laf üretenleri 12 Haziran seçimlerinde ayırt edecektir. Fitne çıkarmaya çalışanlara karşılığını seçim sandığında verecektir.

            Ak Parti Milletvekili adayları bundan önce olduğu gibi bundan sonra da Giresun’umuzun emrinde olacaktır. Batlama Bölgesinin de emrinde olacaktır. Sıkıntısı olanlara her zaman yardım edecektir. Biz her zaman ilimizin ve insanımızın yanında olduk. Bundan sonra da yanında olmaya devam edeceğiz. Yukarıda sıraladığım bazı hizmetlerden sonra Ak Parti dışında başka partilere şu veya bu sebeple oy veren dostlarım ve hemşerilerim şahsıma, Ak Parti’ye ve Batlama Bölgesine haksızlık yapmış olurlar.

           Giresun ve Bölgemize yapılan güzel hizmetlerden sonra daha önce Ak Parti’ye oy vermeyen Batlamalı hemşerilerimin de 12 Haziran’da Ak Parti’ye gerekli desteği vereceklerine inanıyorum. Saygılarımla…06.05.2011

                                                                                                                                            

                                                                 Ali TEMÜR                                                                                                                                                   Giresun Milletvekili



Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DİĞER HABERLER
tuncay kara
Bulancak Ajans
SPOR VİTRİNİ
hacamat
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir