Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 7727 kez okundu. | Kategori : Siyaset
Haberin Tarihi :   17 Şubat 2011 - 18:37

Geldi ''Or-Gi Mutlaka Yapılacak

Büyüt
Küçült
Geldi Or-Gi Mutlaka
Ak Parti Giresun Milletvekili aday adayı mehmet Geldi, Or-Gi mutlaka yapılacak.

Bilindiği üzere geçtiğimiz günlerde Maliye Bakanlığı Ordu-Giresun Havaala- nının yapımı ile ilgili olarak 1. dilim ödenek olmak üzere 21.000.000.00 TL aktarılmış ve ihale sürecinin başlatılması önünde engel kalmamıştır. 13 Şubat Pazar Günü İstanbul’da “3.Ordulular Sevgi Şöleni”nde konuşan Ak Parti Genel Başkanı Başbakan Sn.Recep Tayyip Erdoğan “Ordu-Giresun Havaalanının temelini 2011 mart ayı içerisinde atmayı hedefledikle- rini bu tarihte belki bazı aksamalar olabilir ama kesinlikle Ordu-Giresun Havaalanını yapaca- ğız, biz hiçbir zaman yapamayacağımız sözü vaat etmedik verdiğimiz sözleri de her zaman yerine getirdik” demiştir. “Siz, bazı mahalli basında çıkan muhalefetin dedikodularına kulak asmayın, biz söz verdik mi yaparız” diyerek kararlılığını ortaya koymuş ve kendisine güvenen insanların güvenlerinin hiçbir zaman sarsılmayacağının, zira hiçbir zaman aklına eseni değil alt yapısı olanı konuştuğunu ve konuştuğu zamanda daima sahibi olduğunu göstermiştir.

                     Başbakanımızın bu açıklaması; muhalefet partileri yetkililerini sus-pus etmiş, konuştuklarının sadece istismardan ibaret olduğunu ve Proje ve hedef ortaya koymaktan aciz oldukları için, yapılanı ve ortaya konan projeleri takdir etmekten ve tebrik etmekten de uzak olduklarımı göstermiştir.

                      Halbuki yapılacak Havaalanından İktidarı-muhalefeti ile bütün millet evlatları seyahat edecektir. Bu Havaalanı ile Giresun için tarihi bir dönemeç dönülecek olup; Teşvik Yasaları ile getirilmiş imkan ve istisnalar sayesinde işsizlikle mücadelede epey mesafe almış Giresun’umuzda işsizlik oranı Türkiye’de %11 iken Giresun’da %6.5 lara inmiştir. Artık Turizm yatırımları daha kolay yapılabilir hale gelecek, Giresun Üniversitesi ile, Kültür ve Turizm şehri olma noktasında önemli bir adım atan Giresun’umuz için; çok önemli avantajlar elde edilebilir hale gelmiş olacaktır.

                        Gerçek kalkınma ve büyüme; Hırsızlık ve Yolsuzluk hortumlarının kesilmesi ile,Sağlık yatırımları ile, Eğitim yatırımları ile, Teşvik Yasaları ile,Başbakanımızın bitirdiği Karadeniz Sahil yolu ile, Üniversite ile  daha nice yeni yatırımlar ve tedbirlerle olur. Elbetteki en önemli hamlelerden birisi de Ordu-Giresun Havaalanı idi. Temel atılması için artık gün sayıyoruz.Tüm Ordu-Giresun’lulara hayırlı olsun.
 

                                                                                                Mehmet Geldi

                                                                                   Ak Parti Giresun Milletvekili

                                                                                                Aday Adayı    



Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DİĞER HABERLER
tuncay kara
Bulancak Ajans
SPOR VİTRİNİ
hacamat
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir