Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 6887 kez okundu. | Kategori : Siyaset
Haberin Tarihi :   23 Haziran 2011 - 15:48

''Genel Başkanımıza hep destek, tam destek''

Büyüt
Küçült
Genel Başkanımıza hep destek, tam
CHP Giresun önceki İl Başkanı ve milletvekili adayı Aykut Gezmiş, ''Genel Başkanımız istiyorsa kurultayı toplama yetkisini kendisi kullanır, Genel başkanımıza rağmen kurultay toplanmamalıdır. Sonuna kadar Genel Başkanımızın destekçisiyiz'' dedi.

CHP Giresun önceki İl Başkanı  ve milletvekili adayı Aykut Gezmiş, ''Genel Başkanımız istiyorsa kurultayı toplama yetkisini kendisi kullanır, Genel başkanımıza rağmen kurultay toplanmamalıdır. Sonuna kadar Genel Başkanımızın destekçisiyiz'' dedi. 

''Genel Başkanımıza hep destek, tam destek''

Son günlerde gündeme gelen “CHP'de Olağan Üstü Kurultay toplanmalı ve Parti Meclisi yenilenmeli” konulu tartışmaların parti tabanında ve halkımızda karşılığı bulunmadığını belirten CHP Giresun eski İl Başkanı ve milletvekili adayı Aykut Gezmiş, “Genel başkanımız seçimlerde olağanüstü bir performans göstererek büyük takdir toplamış, hem parti tabanında hem de halkımızın gönlünde taht kurmuştur. Şimdi gündeme gelen tartışmalar yapaydır ve halkımızda bir karşılığı bulunmamaktadır. Tüm partililer olarak Genel Başkanımızın elini kuvvetlendirmeliyiz ve etrafında kenetlenerek geleceğe bakmalıyız. 

Eğer Genel Başkanımız yakın  çalışma arkadaşlarından memnun değilse zaten tüzüğümüze göre Genel Başkan Yardımcılarını ve MYK'yı anında değiştirmek Genel Başkanımızın yetkisindedir. Bunun için kurultay toplanmasına gerek yoktur. Eğer Genel Başkanımız Parti Meclisini değiştirmek istiyorsa kurultayı toplama yetkisi kendisinde vardır, gerek duyarsa zaten kurultayı toplar. Genel başkanımıza rağmen kurultay toplanmamalıdır. Zaten 3 ay sonra olağan kurultay süreci başlayacaktır, herhangi bir talebi olan varsa olağan kurultayda gündeme getirebilir, değişmesi gerekiyorsa Parti Meclisi de olağan kurultayda değişebilir. Kurultaylar partisi görünümü vermemeliyiz. 

Sonuna kadar Genel Başkanımızın destekçisiyiz. Bunu da; listelerde seçilemeyecek bir yere konmuş  milletvekili adayı, Giresun kurultay delegasyonunu çok iyi tanıyan önceki İl Başkanı ve bir kurultay delegelesi olarak söylüyorum” dedi.  

   

Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DİĞER HABERLER
tuncay kara
Bulancak Ajans
SPOR VİTRİNİ
hacamat
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir