Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 7289 kez okundu. | Kategori : Siyaset
Haberin Tarihi :   23 Şubat 2011 - 11:19

Gezmiş Tirebolu' da 'Aile Sigortası'nı anlattı

Büyüt
Küçült
Gezmiş  Tirebolu da Aile Sigortasını
CHP Giresun Milletvekili aday adayı İnşaat Mühendisi Aykut Gezmiş, ilçe ziyaretlerini sürdürüyor.

    Gezmiş  Tirebolu’da 'Aile Sigortası'nı anlattı  

     CHP Giresun Milletvekili aday adayı İnşaat Mühendisi Aykut Gezmiş, ilçe ziyaretlerini sürdürüyor.

     Önceki gün CHP Tirebolu İlçe Başkanı Murat Yıldırım ve parti yöneticileri başta olmak üzere Kadın Kolları ve Gençlik Kolları ile bir araya gelen Gezmiş, gündeme ilişkin ülke sorunlarını dile getirip, çözüm önerilerini paylaştıktan sonra CHP iktidarında uygulanacak olan Aile Sigortası’nı anlattı.

     Gezmiş, ihtiyaç sahibi ailelere 600 ile bin 200 lira arasında yardım yapılacağını, bunun ülke genelinde 15 buçuk milyon kişiyi, Giresun özelinde ise 3 milyon 700 kişiyi kapsayacağını belirtti. Bunun kaynağını da kayıp kaçakları, peşkeşleri önleyerek elde edeceklerini vurguladı.

     Devletin işçi alımı yaparken önce bu ailelerin çocuklarını  dikkate alacağını da ifade eden Aykut Gezmiş bu paranın da kimsenin onuru kırılmadan, göstere göstere yapılmadan yerine ulaştırılacağını belirtti ve “Partili kadınlarımızın özellikle Aile Sigortası projesini toplumun her kesimindeki kadınlara en iyi şekilde anlatmaları gerekiyor. Çünkü bu para ailenin hanımının hesabına yatırılacak” ifadelerini kullandı.

     CHP Milletvekili aday adayı Aykut Gezmiş, “CHP’nin kuracağı halk iktidarında Giresun’da turizmi ve sanayiyi teşvik ederek AKP’nin yarattığı işsizliği yok edeceğiz” dedi.



Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DİĞER HABERLER
tuncay kara
Bulancak Ajans
SPOR VİTRİNİ
hacamat
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir