Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 7032 kez okundu. | Kategori : Siyaset
Haberin Tarihi :   10 Mayıs 2011 - 19:04

Gezmiş milletvekili gibi karşılandı

Büyüt
Küçült
Gezmiş milletvekili gibi
CHP milletvekili adayları Karabulduk'ta konuştu. Vatandaş 2-B Barış Projesi'ni ilgiyle dinleyerek onayladı

CHP milletvekili adayları  Karabulduk'ta konuştu. Vatandaş 2-B Barış Projesi'ni ilgiyle dinleyerek onayladı 

Gezmiş milletvekili gibi karşılandı 

CHP milletvekili adayları  Aykut Gezmiş ve Nilay Pınar, Karabulduk, Yolağzı ve Kulak mevkiinde gerçekleştirdikleri ziyaretlerde vatandaşın yoğun ilgisiyle karşılaştılar ve 2-B Barış Projesi’ni anlattılar.  

Yivdinlik, Küçükgeriş  ve Tepeköy’de esnafı da ziyaret eden adaylar, CHP iktidarında orman vasfını yitirmiş arazilerin orman köylüsüne bedelsiz verileceğini belirterek, “Orman köylüsü de iktidarımızda rahat bir nefes alacak” dediler. 

CHP Keşap İlçe Başkanı  Metin Öztürk’ün de eşlik ettiği ziyaretlerde konuşan adaylar şunları dile getirdiler:  

“Biz CHP olarak bu arazilerin orman köylülerine ücretsiz verilmesini istedik ancak AKP parayla satılmasında ısrarcı oldu. Bu konu Anayasa Mahkemesi’nde iptal edildi. CHP’nin halk iktidarında 2-B Barış projesini uygulayacağız ve orman vasfını yitirmiş arazileri orman köylüsüne ücretsiz vereceğiz. Vatandaşımızın hiç kuşkusu olmasın, bu konuda kendilerine rahat bir nefes aldıracağız.” 

GEZMİŞ MİLLETVEKİLİ  GİBİ KARŞILANDI 

Keşap’ta doğup büyüyen CHP milletvekili adayı Aykut Gezmiş’e Karabulduklular tarafından büyük ilgi gösterildi.

Aykut Gezmiş’e, “Sen bizim evladımızsın, bu durumda asla particilik olmaz, hepimiz senin arkandayız, oylarımız sana” diyerek adeta bir milletvekili gibi davrandılar.  

50 kişilik bir grupla ziyaretini sürdüren Gezmiş de ilin, ilçelerin, beldelerin, köylerin ve mahallelerin sorunlarını bildiğini, çözmek için aday olduğunu ve yetki istediğini söyledi.  

Gezmiş, “Ülkemizi kötü yöneten, işsizliği, yoksulluğu çoğaltan, Türkiye’yi karanlığa sürükleyen AKP’den 12 Haziran’da hep birlikte hesap soracağız. Halkın iktidarını kurarak, ülkemize, halkımıza rahat bir nefes aldıracağız” dedi.



Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DİĞER HABERLER
tuncay kara
Bulancak Ajans
SPOR VİTRİNİ
hacamat
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir