Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 4261 kez okundu. | Kategori : Siyaset
Haberin Tarihi :   22 Şubat 2024 - 10:14

GİRESUN BELEDİYESİNİ KAZANACAĞIZ

Büyüt
Küçült
GİRESUN BELEDİYESİNİ
Yeniden Refah Partisi Giresun Belediye Başkan Adayı Mesut Aydın; 'bir söylentiyi daha net bir ifadeyle safsayı netleştirmek onurlu karakterimin gereğidir' diyerek bazı açıklamalar da bulundu.

'Milli Görüş onurumuzdur' diyen Mesut Aydın:

 'Giresun İl Başkanımız Eşref Bekdemir  ve yönetim birimlerimizle yapılan istişareler, sonrasında da Sayın Genel Başkanımız Fatih Erbakan Bey'in olur ve kabulleri doğrultusunda Yeniden Refah Partisi Giresun Belediye Başkan Adayı gösterilmemden bugüne kadar bitmeyen bir enerji ve iştahla Milli Görüş'ü Giresun sokaklarında anlatmaya devam ediyoruz' dedi.

 

Milli Görüş'ün; üreten, eşitlik ilkesini öncelik yapan, adil, ahlaklı belediyecilik anlayışını Giresun Belediyesi'nde hakim kılacaklarını söyleyen Mesut Aydın, sözlerine şöyle devam etti:

Yerel seçim atmosferinin de etkisiyle gerek ülke genelinde, gerekse Giresun'da rekor seviyelerde üye kayıtlarımız oldu ve artarak devam ediyor.

 

Herhangi bir ittifakın söz konusu olmadığını ısrarla dile getirerek çıkmış olduğumuz kutlu yolumuza yeni yol arkadaşları ekleyerek; iktidara açılan ilk kapımız, yerel seçimlerden tüm ülkede ve Giresun'da kazanarak çıkmayı hedefliyoruz.

 

Giresun Belediyesi'ni kazanacağız.

 

Milli Görüş'ün; üreten, eşitlik ilkesini öncelik yapan, adil, ahlaklı belediyecilik anlayışını Giresun Belediyesi'nde, ilimizde hakim kılacağız.

 

Bütün bu uğraşlarımız içerisinde gereksiz bir ayrıntı gibi dursa da mide bulandırır cinsten detayı noktalamak istiyorum. Yoğun mesaimiz içerisinde gerek saha çalışmalarımızda gerekse  dijital  mecralarda karşımıza çıkan  bir söylentiyi daha net bir ifadeyle safsayı netleştirmek onurlu karakterimin bir gereğidir:

 

''Kimilerinin hatalı bir çıkarım sonucu, kimilerinin kasti bir zarar için, kimilerinin ise çaresizce menfaat devşirmek için söylediği Mesut Aydın Belediye Başkanlığı adaylığından çekilecek ifadesini kat'i bir dille reddediyorum!

 

Hatalı bir çıkarımdır çünkü; çıkmış olduğumuz kutlu yolculuğun değerini anlatmak için kelimeler kifayetsiz kalır. Görecelidir. Adanmışlık ve değer anlatılmaz ancak yaşanır. Bizler Milli Görüş Belediyeciliği'nin ve 94 ruhunun tekrar inşası için kolları sıvadık.

Bu bağlamda fikrimiz ve zikrimiz birdir. Aksini düşünmek dahi onursuzluktur.

Merhum Erbakan Hocamızın aziz hatırasına saygısızlık, liderimiz Fatih Erbakan Bey'in birebir görüşmelerimizde defalarca söylediği 'Giresun size emanet'  telkinine ihanet, il yönetimimiz başta olmak üzere köklü ve asil parti tabanımıza, sayısı beş bine dayanan üyemize ve dahi bizleri umut olarak gören Giresunlu kardeşlerimize vefasızlıktır. Asla kabul edilemez!

Söylentilerin kasti zarar vermeye yönelik yapılanları da sadece acziyettir, çaresizliktir. Kendi yaptıklarına ve icraatlarına güvenmeyenlerin aradığı çıkış yollarından biridir. O yol bizde kapalıdır. Biz de bütün yollar Refah'a Giresun'umuzun değerli halkına hizmet etmeye çıkar.

Hiç bir açık ittifakın ya da kirli pazarlığın içinde bulunmayan Yeniden Refah Partisi  Giresunlu hemşehrilerinin partimizin politikalarına olan sonsuz inancı ve Mesut Aydın kardeşlerine olan güvenleriyle Giresun Belediye Başkanlığı'nı kazanacaktır' dedi.

 



Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DİĞER HABERLER
tuncay kara
Bulancak Ajans
SPOR VİTRİNİ
hacamat
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir