Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 8097 kez okundu. | Kategori : Siyaset
Haberin Tarihi :   10 Haziran 2011 - 15:24

Giresun'da hastalık; işsizliktir. İlacı da; CHP'dir

Büyüt
Küçült
Giresunda hastalık işsizliktir.  İlacı da
CHP milletvekili adayı Aykut Gezmiş ''AKP Giresunlu gençlerin umudunu kırdı, geleceğini kararttı. Stadyum sözüyle kandırmak yerine fabrikalar kurarak işsizlik sorunlarını çözmelidir'' dedi

CHP milletvekili adayı  Aykut Gezmiş ''AKP Giresunlu gençlerin umudunu kırdı, geleceğini kararttı. Stadyum sözüyle kandırmak yerine fabrikalar kurarak işsizlik sorunlarını çözmelidir'' dedi 

Giresun'da hastalık; işsizliktir.  İlacı da; CHP'dir 


 
CHP milletvekili adayı Aykut Gezmiş, Giresun’daki öncelikli sorunun işsizlik olduğuna vurgu yaparak, “Gençlerimiz işsiz, perişan ve umutsuz. AKP iktidarı gençlerimizin geleceğini köreltmiş durumda” dedi. 

Gezmiş yaptığı  açıklamada, CHP Grup Başkanvekili Nurettin Canikli’nin mega Proje olarak gençlere Çotanak Arena adını verecekleri stadyum sözü vermesini eleştirerek, “Giresun’da hastalık işsizlik, ilacı da CHP’dir” dedi ve stadyumdan önce fabrikalar açılması gerekliliğinin altını çizdi.  

CHP milletvekili adayı  Gezmiş, Canikli’nin açıkladığı stadyum projesinin çalıntı olduğunu savunarak da şunları söyledi:  
 

AKP’NİN  ÇAKTIĞI BİR ÇİVİ YOK 

“9 yıldır iktidarda olan AKP, bu zaman içinde Giresun’a hiçbir şey yapmamıştır. Veridği hiçbir sözü tutmamıştır. Ancak şimdi giderayak tutup kentin plaka numarasını baz alarak “28 günde 28 proje” adı altında sırf göz boyamak için bir şeyler söyleyip duruyorlar.

Bu kentin insanları işsizlikten, yoksulluktan göçmüş durumda. 

Buna çare aramayan AKP iktidarı  şimdi gençlerdin oyunu alabilmek için “Size stadyum yapacağız” diyerek kandırmaya çalışıyor. Yıllardır mevcut stadyumu ışıklandıramayanların bu sözlerine nasıl inanılır. 

KARNI AÇ  OLAN GENCE STADYUMDAN

ÖNCE FABRİKA LAZIM 

Kaldı ki gençlere önce iş, önce gelecek sağlanmalıdır. Gençler işsizdir, halen anne ve babalarından harçlık alarak, mahcup biçimde yaşamaktadırlar. Bu gençlerin önce karnı doyurulmalıdır. Bunun için de öncelik stadyum değil, fabrikalardır. 

Biz stadyuma karşı değiliz ama bunun şu anda öncelik olmadığını biliyoruz. Önceliğin iş sahaları açmak, fabrikalar yapmak, istihdam sağlamak olduğunun bilincindeyiz. Gençlerin önce karnının doyacağı işler yapılmasından yanayız.  

FABRİKASI OLMAYAN GİRESUN İÇİN STADYUM LÜKSTÜR 

Bir iktidar daha akıllı  projeler üretmeli, insanları kandırma yoluna değil, gerçekçi olarak mutlu etme yoluna gitmelidir. Giresun’un bunca sorunu varken stadyum açmanın lüks olduğunu düşünüyoruz. 

Bu kentin önceliği işsizliği, yoksulluluğu yenecek, kente ekonomik girdi sağlayacak fabrikalardır. Bunun hayata geçmesi için de havaalanı, tünel, doğalgaz gibi alt yapı hizmetlerini hayata geçirmektir. Fiskobirlik’i ayağa kaldırmak, fındığa hak ettiği değeri vermektir. 

CHP İKİTDARINDA HER KESİM RAHATLAYACAK 

Ama görülmüştür ki AKP iktidarının halk diye bir derdi yoktur. 9 yılda bu iyice belli olmuştur. Artık değişim zamanı gelmiştir. 12 Haziran’da CHP halk iktidarını kuracak, her kesime rahat bir nefes aldıracaktır.”

 

 



Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DİĞER HABERLER
tuncay kara
Bulancak Ajans
SPOR VİTRİNİ
hacamat
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir