Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 6870 kez okundu. | Kategori : Siyaset
Haberin Tarihi :   22 Mayıs 2011 - 22:29

Giresun'dan Bora Gezmiş geçti: ''Oyları Bölmeyelim''

Büyüt
Küçült
Giresundan Bora Gezmiş geçti: Oyları
34.Uluslararası Giresun Aksu Festivaline katılan Bora Gezmiş, STK'lara yaptığı ziyarette ''Korku imparatorluğu yaratan bu iktidardan kurtulmak için güçlerimizi birleştirelim'' dedi.

34.Uluslararası Giresun Aksu Festivaline katılan Bora Gezmiş, STK'lara yaptığı ziyarette “Korku imparatorluğu yaratan bu iktidardan kurtulmak için güçlerimizi birleştirelim” dedi.

Giresun'dan Bora Gezmiş geçti: ''Oyları Bölmeyelim''

34.Uluslararası Giresun Aksu Festivaline katılmak için Giresun’a gelen Deniz Gezmiş'in ağabeyi Bora Gezmiş, demokratik kitle örgütlerini ve sendikaları da ziyaret etti.

Aksu festivali programı çerçevesinde Cuma akşamı yapılan Onur Akın konserine katılan Bora Gezmiş, Cumartesi günü de CHP milletvekili adayı Aykut Gezmiş’le birlikte Keşap, Bulancak ve Giresun’da ziyaretlerde bulundu.

KESK’e bağlı Eğitim-Sen Bulancak Temsilciliği’ni ve Bulancak Öğretmenevi’ni ziyaret eden Bora Gezmiş, “Oyları bölmeyelim, hep birlikte CHP çatısı altında buluşalım” dedi.

Giresun’da ilk ziyaretini Giresun Belediyesi’ne yapan Bora Gezmiş, Başkan Kerim Aksu tarafından karşılandı. Gezmiş’le bir süre sohbet eden Aksu, günün anısına bir de “fındık başımızın tacı” heykeli hediye etti.

Belediye’nin ardından sırasıyla KESK, Halkevi, ADD ve son olarak da CHP Keşap İlçe Örgütü’nü ziyaret eden Deniz Gezmiş’in ağabeyi Bora Gezmiş, “Korku imparatorluğu yaratan bu iktidardan ülkemizi kurtarmak için güçlerimizi birleştirmeliyiz” dedi. Bora Gezmiş'e, ziyareti sırasında gençlerin yoğun ilgisi gözlerden kaçmadı. 
 
 



Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DİĞER HABERLER
tuncay kara
Bulancak Ajans
SPOR VİTRİNİ
hacamat
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir