Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 10232 kez okundu. | Kategori : Siyaset
Haberin Tarihi :   24 Şubat 2014 - 10:41

Giresunlular Topcu yu Bağrına Bastı

Büyüt
Küçült
Giresunlular Topcu yu Bağrına
Ataşehir'de tüm STK'lardan yoğun destek ve ilgi gören AK Parti Belediye Başkan Adayı Nimetullah Topu'yu Giresunlular da bağırlarına bastı.

GİRESUNLULAR NİMETULLAH TOPU’YU BAĞRINA BASTI

Ataşehir’de tüm STK’lardan yoğun destek ve ilgi gören AK Parti Belediye Başkan Adayı Nimetullah Topu’yu Giresunlular da bağırlarına bastı.

Ataşehirli Giresunlular, AK Parti Ataşehir Meclis üyesi adayı Saim Başkan tarafından organize edilen “Ataşehir Giresunlularla AK’lanacak” sloganıyla düzenlenen toplantıda, bir araya geldi.

Giresunlular Nimetullah Topu’ya salona girdiği andan itibaren yoğun sevgi gösterilerinde bulundular. Gösterilen ilgiden oldukça memnun olduğu gözlenen Topu yaptığı konuşmada, “Giresunlular Ataşehir’de çok önemli bir yer tutuyorlar. Biz de Giresunluları çok seviyoruz. İşte Giresunlu Saim Başkan kardeşimiz meclis üyesi adayımız. Ataşehir’e hizmet yolunda sizlerin temsilcisi olarak beraber olacağız. Bu ekip yapacağı hizmetlerle Ataşehir’i düzlüğe çıkaracaktır. Trafik sorununu 3 ayrı metro hattıyla, yeni otoban giriş-çıkışlarıyla çözeceğiz. Ataşehir metroların Anadolu yakasındaki kavşağı olacaktır. İmar sorunu çözüldüğünde, metro geldiğinde, hal-gümrük kalkıp yerine büyük parklar, bölge meydanları yapıldığında Ataşehir İstanbul’un marka şehri olacak” diye konuştu.



Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DİĞER HABERLER
tuncay kara
Bulancak Ajans
SPOR VİTRİNİ
hacamat
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir