Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 7755 kez okundu. | Kategori : Siyaset
Haberin Tarihi :   18 Aralık 2011 - 10:51

Görele'de Ak Parti İlçe Kongresi yapıldı

Büyüt
Küçült
Görelede Ak Parti İlçe Kongresi
AK Parti Giresun Görele ilçe Başkanlığına Av.Tolga Erener yeniden seçildi.

Görele’de Ak Parti İlçe Kongresi yapıldı

Haber : Turhan Sinirlioğlu

AK Parti Giresun Görele ilçe Başkanlığına Av.Tolga Erener yeniden seçildi.

Bahar Düğün Salonunda gerçekleştirilen AK Parti Görele ilçe 4. Olağan Genel Kurulu seçimlerine Divan Heyetinin oluşturulması ile başladı. Divan Kurulu Şengül Şahin, Osman Kasım ve Elif Nizamoğlu Şahin’den oluştu. Kongreye saygı duruşu ve İstiklal Marşı okunmasıyla devam edildi. 
Başbakan ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan,AK Parti Grup Başkan vekili Giresun Milletvekili Nurettin Canikli, Giresun AK Parti Milletvekilleri Mehmet Geldi ile Adem Tatlı’dan gelen telgrafların okunmasının ardından konuşmalara geçildi.

İlk konuşmacı olan kurucu ilçe Başkanı Mustafa Demirci bu güne gelene kadar geçen süreç hakkında bilgi verdi. Demirci “bu güne kadar emeği geçenlere sonsuz teşekkür ediyorum. Büyük işler başararak bu günlere geldik. İnşallah daha büyük işler başaracağız. Durmak yok yola devam.”diyerek konuşmasını tamamladı.

Daha sonra kürsüye gelen Görele Belediye Başkanı Ertuğrul Melikoğlu’da belediye olarak yaptıkları hizmetler hakkında uzunca bir konuşma yaptı. Başkanın konuşması çok uzayınca divan heyetinde sürekli uyarıldı.

AK Parti Giresun İl Başkanı Sabri Öztürk’de Başkanın ardından yaptığı konuşmada, AK Parti'nin Türkiye'nin tüm dinamiklerini bünyesinde barındıran, çoğulcu, demokratik, sivil ve yepyeni siyasi parti olduğunu belirtti.  
Öztürk, "AK Parti 10 yıllık siyasi hayatında milletimizin gözündeki son umut ışığıdır. AK Parti milletimizin taleplerinden doğmuştur. AK Parti ülke sevdasını en üst seviyede hissedenlerin, ülkenin büyük ideallerini bir an olsun unutmayanların partisidir. Biz kendi siyasi menfaatlerimizi bu milletin sırtına yüklemek için değil, bu milletin menfaatleri hangi yükü taşımamızı gerektiriyorsa o yükü en iyi şekilde taşımak için bu yola çıktık. Bakınız, tüm dünya ülkelerinde örgütlenme anlayışı AK Parti gibi olan bir başka parti yoktur. Teşkilatımızın her bir mensubu, her bir kademesi, partimizin her bir kurulu, siyasetimizin belirlenmesinde söz sahibidir, yetki sahibidir, etki sahibidir. Bizim en büyük sermayemiz dürüstlüğümüz, demokrasiye olan inancımız, bu milleti yüceltme hedefindeki aşkımız ve sevdamızdır" dedi.  
Son olarak kürsiye gelen AK Parti Görele İlçe Başkanı Tolga Erener yaptığı konuşmasında  "Görev yaptığım beş yıllık süre içerisinde bütün vatandaşlarımıza partimize oy vermiş gibi eşit davrandım, hiç ayrım yapmadım. Koltuklar geçicidir. Kalıcı olan insanlıktır. Değerli dostlar biz tüm partililerimizle, vatandaşlarımızla, kamu kurum ve kuruluşlarımızla, sivil toplum kuruluşlarıyla, teşkilatımızla, gönül dostlarımızla, milletvekilimizle el ele, omuz omuza merkezi hükümetimizin de desteği ile hizmete devam etmek istiyoruz. Artık son elli yılın ezberlerini tekrar etmek istemiyoruz. Görele’de daha güzel bir hayat, yerel kalkınma için bir olalım, birlik olalım, diri olalım, bu duygu ve düşüncelerle Allah sizi bizden, bizi sizden, sizi birbirinizden ayırmasın diyorum."diye konuştu.

Görele’de mevcut İlçe Başkanı Tolga Ererner tek liste olarak girdiği seçimlerde 424 delegenin 308 seçimlere katıldı. Verilen 308 oyun tamamı geçerli sayıldı. 308 oyun tamamını alan Erener güven tazelemiş oldu.. 
Gündemdeki maddelerin ibrasından sonra seçimlere Tolga Erener’in listesi ile gidildi. Erener, kullanılan oyların tamamını alarak başkanlığa seçilirken, Yönetim Kurulunda ise Sedat Şengün, Osman Kasım, Mehmet Salih Bilge, Zafer Özdemir, Bilal Hayta, Yaşar Medik, Mustafa Kanber, Ahmet Yanık, Aydın Genç, Mustafa Genç, Nuray Çınar Kaya, Halil Turan Nebioğlu, Gülay Kodal, Recep Çelik, Yusuf Köksal, Maviş Keskin, Nimet Çolak, Metin Süleymanoğlu ve Mustafa Sönmez yer aldı.





Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DİĞER HABERLER
tuncay kara
Bulancak Ajans
SPOR VİTRİNİ
hacamat
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir