Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 3621 kez okundu. | Kategori : Siyaset
Haberin Tarihi :   29 Mart 2024 - 10:19

Guguk: “Biz Kandil ile DEM lenenlerin kuklası değiliz”

Büyüt
Küçült
Guguk: “Biz Kandil ile DEM lenenlerin kuklası

 Bulancak AK Parti Belediye Başkan adayı ve Belediye Başkan yardımcısı Emrullah Guguk, kendisine “Kukla aday” yakıştırması yapan CHP adayı Necmi Sıbıç’a cevap vererek; “Biz Kandil ile DEM lenenlerin değil halkımızın kuklasıyız” dedi.

Bulancak Meydanında düzenlenene Salı Mitinglerinde konuşan CHP adayının söylemini, seviyesine verdiğini belirten Guguk, “Biz ancak ve ancak hizmetkarı olduğumuz milletimize kukla oluruz. Meydana çıkıp söyleyeceği projesi yok, hayatında tek bir başarısı yok, çakılı bir çivisi yok, bize seviyesizce isnat yapıyor. 51-52 yaşına gelmiş hayatında başardığı tek bir şey gösteremeyen başkanlık yaptığı efsane Bulancakspor’u küme düşürüp ortadan kaybolan, babasına ait iş yerini bile yönetemeyen, ailesini yönetemeyen, partisinden skandallardan dolayı görevden alınan, sonra delegeler tarafından indirilen CHP adayı kendi seviyesince bize kukla yakıştırması yapıyor. İşimizi, evimizi diline doluyor. Biz seviyesiz siyaset yapıp onun ulusal gündeme düşmüş rezilliklerini dile getirmiyoruz ama o bizim gözümüzde çöp arıyor” diye konuştu. 

İLK ÖNCE YAPTıKLARıNıN HESABıNı VERSIN

Başkan Guguk konuşmasının devamında; “CHP adayının mensup olduğu parti bebek katili Kandil baronlarının talimatı ile DEM’lenenlerle kent uzlaşısı diye ittifak yapıyor. Gidip terör yandaşlarının ellerini öpüyor, terör sözcülerinin eş başkanlarıyla eş başkanlık esprileri yapıyorlar. Biz birileri gibi bebek katili Kandil Baronlarının değil halkımızın kuklası ve hizmetkârıyız.

CHP adayı ilçe başkanına ağza alınmayacak küfür iddiasına cevap versin.

CHP adayı belediye başkanımızın “Beni de dolandırdı para aldı vermedi” sorusuna cevap versin.

CHP adayı hakkında ulusal medyada çıkan skandallara cevap versin.

Bulancakspor’u 2009-2010 yılında amatör ligden düşürüp, borca batırıp kaçmanın hesabını versin.

14 yıldır borca batırıp kaybolup kaçtığı kulübün kapısını dahi açmamasının hesabını versin.

10 yıl başkanlık yaptım dediği Bulancakspor’u küme düşürüp ortadan kaybolduktan sonra birde yüzsüzce üste çıkmanın hesabını versin.

Çıkıp imalı bir şekilde parmak sallayarak belediye işçisine aba altından sopa göstermenin hesabını/cevabını versin.

Herkesin evini barkını resimleyenler, kendi deniz kıyısında ki lüks dairesini de çektirsin.

Son olarak Bulancak halkına şunu soruyorum, kendi iş yerini dahi yönetmekten aciz, ailesini yönetmekten aciz, ilçe başkanlığı yapılırken ya görevden alınan ya da delege tarafından indirilen ve aldığı her işi batıran birine Bulancak ilçesi teslim edilir mi?

HIZMETLERIN DEVAMı IÇIN BULANCAK HALKıNDAN DESTEK ISTIYORUM

Allaha hamd olsun aile yaşantımızla, iş yaşantımızla, belediyecilik yaşantımızla sevenlerimize boyun büktürmedik. Şaibeli işlere karışmadık skandallarla ulusal gündeme düşmedik. 5 yıllık başkan yardımcılığı ve belediyecilik tecrübesi olan biri olarak Bulancak halkından destek bekliyorum. Rabbim bizleri başarılı kılsın ve mahcup etmesin” dedi

 



Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DİĞER HABERLER
tuncay kara
Bulancak Ajans
SPOR VİTRİNİ
hacamat
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir