Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 8380 kez okundu. | Kategori : Siyaset
Haberin Tarihi :   05 Haziran 2011 - 18:02

H. Hasan Sönmez' den Veda ve Teşekkür Ziyaretleri

Büyüt
Küçült
H. Hasan Sönmez den Veda ve Teşekkür
AK PARTİ Genel Sekreter Yardımcısı ve Giresun Milletvekili H. Hasan SÖNMEZ veda ve teşekkür ziyaretlerine devam ediyor.

AK PARTİ Genel Sekreter Yardımcısı ve Giresun Milletvekili H. Hasan SÖNMEZ veda ve teşekkür ziyaretlerine devam ediyor.

 

Seçim çalışmaları çerçevesinde Giresun’daki çalışmalarına devam eden SÖNMEZ, Keşap AK PARTİ ilçe teşkilatında ilçe başkanı, teşkilat üyeleri ve muhtarlarla bir araya geldi. AK PARTİ hükümetinin çalışmaları ve bölgedeki yatırımlar ile devam etmekte olan

projeler hakkında bilgiler veren SÖNMEZ, kendisine karşı sergilenen sıcak ilgi, alaka ve içten yaklaşımdan dolayı da herkese teşekkür etti.  Hükümetin yapmış olduğu çalışmaların milletin istikrarı ve refahı için olduğunu ve hizmetlerin hız kesmeden artarak devam edeceğini  belirten SÖNMEZ, seçimlerden sonra partideki görevinin devam edeceğini ve her zaman Giresunluların hizmetinde olacağını da vurguladı.


AK PARTİ Genel Sekreter Yardımcısı ve Giresun Milletvekili H. Hasan SÖNMEZ veda ve teşekkür ziyaretlerine Giresun merkezde devam etti.

 

Seçim çalışmaları çerçevesinde Giresun’daki çalışmalarına devam eden SÖNMEZ, Giresun Sivil Toplum Kuruluşları ile bir araya geldi.

 Bu kapsamda, Giresun Organize Sanayi Bölgesinde Ticaret ve Sanayi Odası Başkan Yardımcısı Ahmet ANAFOROĞLU ile bir araya  gelen SÖNMEZ, hükümetin çalışmaları ile ilgili bilgi vererek, Giresun’da seçim ve beklentiler hakkında yapılan değerlendirmelerin ardından, Giresun Genç İşadamları Derneği Başkanı Serdar DEMİRKAN ve dernek üyelerini ziyaret etti. Sıcak bir atmosferde  gerçekleşen ziyarette Giresun ve devam eden projelerle hakkında bilgiler veren SÖNMEZ, ardından Giresun Gazeteciler Cemiyeti  Başkanlığına yeniden seçilen gazeteci Bekir BAYRAM’ı ziyaret ederek hayırlı olsun temennilerinde bulundu. Sıcak sohbette Giresun’undaki  seçim çalışmalarının yansımaları, Giresunlunun seçimden beklentisi ve kararına tesir edebilecek birçok hususta görüşlerini belirterek,  fikir alışverişinde bulunuldu. Görüşmeden sonra Giresun İlim Yayma ve Yaşatma Cemiyetinin Aksu mahallesindeki yurt binasını ziyaret  eden SÖNMEZ, cemiyetn çalışmaları ve sorunları hakkında bilgiler aldı. Her konuda desteklerini esirgemeyeceğini belirten SÖNMEZ,  bu hizmete emeği geçenlere teşekkür etti.

 

Giresun’daki çalışmalarda SÖNMEZ’e, Merkez İlçe Başkanı Çetin ÇAKIROĞLU, yönetim kurulu üyesi Yusuf ÖZDEN ve Doğankent İlçe Başkanı İbrahim AYDIN da eşlik ettiler.

Hükümetin yapmış olduğu çalışmaların milletin istikrarı ve refahı için olduğunu ve hizmetlerin hız kesmeden artarak devam edeceğinibelirten SÖNMEZ, seçimlerden sonra partideki görevinin devam edeceğini ve her zaman Giresunluların hizmetinde olacağını da vurguladı.


          IMG_1752.JPG



 

Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DİĞER HABERLER
tuncay kara
Bulancak Ajans
SPOR VİTRİNİ
hacamat
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir