Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 8503 kez okundu. | Kategori : Siyaset
Haberin Tarihi :   28 Ocak 2011 - 10:25

Hacı Hasan Sönmez Romanya Heyetiyle

Büyüt
Küçült
Hacı Hasan Sönmez Romanya
Hacı Hasan SÖNMEZ Romanya-Türkiye Parlamentolar arası Dostluk Grubu Başkanı ve beraberindeki heyeti misafir etti.

H.Hasan SÖNMEZ Romanya-Türkiye Parlamentolararası Dostluk Grubu Başkanı  ve beraberindeki heyeti misafir etti. 

     AK PARTİ Genel Sekreter Yardımcısı, Giresun Milletvekili ve Türkiye-Romanya Parlamentolararası Dostluk Grubu Başkanı Sayın H.Hasan SÖNMEZ, 17-21 Ocak 2011 tarihlerinde ülkemizi ziyaret eden Romanya-Türkiye Parlamentolararası Dostluk Grubu Başkanı Sayın Petru MOVILA ve beraberindeki heyeti kabul etti. 

     18 Ocak 2011 tarihinde Türkiye Büyük Millet Meclisi Anayasa Komisyonu toplantı salonunda yapılan görüşmede; Türkiye Büyük Millet Meclisi Parlamento çalışmaları hakkında bilgiler veren Türkiye-Romanya Parlamentolararası Dostluk Grubu Başkanı H.Hasan SÖNMEZ’e, Dostluk Grubu üyelerinden AK PARTİ Trabzon Milletvekili Safiye SEYMENOĞLU ile MHP Karaman Milletvekili Hasan ÇALIŞ eşlik ettiler. Görüşmelerin ardından Sayın SÖNMEZ, konuk heyet onuruna TBMM’de bir öğle yemeği verdi. 

     Sayın SÖNMEZ ve beraberindeki heyet, öğle yemeğinin ardından; TBMM Başkanvekili Sayın Sadık YAKUT’a ve TBMM AB Uyum Komisyonu Başkanvekiline de ziyarette bulundular. 

     Aynı  günün akşamı Romanya’nın Ankara Büyükelçisi Sayın Ion PASCU’nun konuk heyet onuruna vereceği akşam yemeğinde de konuk heyeti ev sahibi olarak yalnız bırakmayan Sayın SÖNMEZ; konuk heyetin ertesi gün yaptığı programa da eşlik ederek, programın İstanbul’da gerçekleşecek kısmı için konuk heyeti İstanbul’a uğurladı. 



Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DİĞER HABERLER
tuncay kara
Bulancak Ajans
SPOR VİTRİNİ
hacamat
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir