Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 12508 kez okundu. | Kategori : Siyaset
Haberin Tarihi :   14 Nisan 2017 - 11:11

Halkımız evet diyecek!

Büyüt
Küçült
Halkımız evet
25. ve 26. Dönem AK Parti Giresun Milletvekili Aday Adayı olan Dursun Karahasan gazetemize konuştu. Referandum sürecine dair önemli açıklamalarda bulunan Karahasan, 16 Nisan akşamı sandıktan evet çıkacağı görüşünde...

Giresun Temsilcimiz Erkan Başkıran’a konuşan, 25. ve 26. Dönem AK Parti Giresun Milletvekili Aday Adayı Dursun Karahasan, referanduma dair önemli açıklamalarda bulundu. Karahasan, sandıktan güçlü bir evet çıkacağını belirtti. İşte Karahasan’ın açıklamaları… “Bu bir referandum değil, geleceğin tesisi için milli mücadeledir. Bu mücadeleye hepimizin bir saniye bile düşünmeden evet demesi lazım. Bize bu arada dost görünenler bugün artık tam bir düşman. Ben 25. ve 26. dönem Giresun AK Parti milletvekili aday adayı idim. Aday adaylığı sürecinde nasıl çalıştıysam evet kampanyasında da aynı şekilde çalıştım. Çünkü bu meseleye dünya meselesi olarak baktım, Türkiye meselesi olarak baktım, gelecek meselesi olarak baktım, yarınlarımız için baktım. Allah cumhurbaşkanımıza uzun ömür versin. İnsan bazen al ömrümü koy ömrünün yerine demek istiyor Reis için.”

HEPSİNİN HORTUMU KESİLDİ

“O öyle bir lider ki bu ana kadar ülkeyi sömürenlerin bütün kaynaklarını, hortumlayanların hortumlarını kesti. Türkiye’yi sadece bizim içimizdeki hainler hortumlamıyordu. Dışarıdaki güçler bizimkiler sayesinde ülkemizde hortum değil tünel açmışlardı. Reis bunların hepsinin hortumunu ve tünelini kapattı. Şimdi Avrupa bundan dolayı bize savaş açıyor.” 

KAYAK MERKEZİ HAYATA GEÇMELİ 

“İnsan bu kadar bakar kör olur mu? Diğerlerinin ömürleri boyunca yapamadığı hizmeti Reis kısacık zamanda yaptı, hepsini bitirdi. Biz uçağı ulaşılmaz diye düşünürken bugün İstanbul'a yemeğe uçakla gidip geri geliyoruz. İşimizin rahatlığı ikiye katlandı. Özellikle kendi bölgem için konuşmam gerekiyorsa yeni başlayan organize sanayi ve yapılan havaalanı bölgemizin kalkınması için çok büyük bir hizmettir. Tabii ki yeterli mi,  ‘ağlamayana mama yoktur’ sözüne istinaden bölgemize kayak merkezinin kurulup bölgemizin kayak merkezi için elverişli bir yer olduğu herkes tarafından kabul edilmektedir. Bu da hayata geçirilmelidir. Daha önceden de çalışmasını yaptım, bu konuyla ilgili büyüklerimizden her zaman beklentim vardır. Özellikle Cumhurbaşkanımızın bu konuyu duyarsa kısa zamanda bitireceğine adım kadar eminim.” 

BÖLGEMİZ ÜLKENİN ÇİMENTOSU

“16 Nisan referandumu öncesi ilimize gelecek Sayın Cumhurbaşkanımızın yanında olacağız. Tüm halkımız 7’den 70’e Cumhurbaşkanımızı desteklemek için meydanlarda olacak. Karadeniz bölgesi, bu ülkenin çimentosu ve temel taşıdır. Hükümetimize ve Sayın Cumhurbaşkanımıza her zaman olduğu gibi referandum tercihlerinde de sonuna kadar destek verip evet diyecektir. Ben tüm halkımızı bu kutlu yürüyüşte Sayın Cumhurbaşkanımızın yanında olmaya davet ediyor ve tüm hemşehrilerimi bugün Giresun meydanına davet ediyorum. Allah bu milletin yar ve yardımcısı olsun. Başbakan Yardımcımız Sayın Nurettin Canikli başta olmak üzere ilimiz milletvekilleri Sabri Öztürk ve Sayın Cemal Öztürk de ilimiz ve ülkemiz için canla başla çalışmaktadırlar. Hepsini sevgi ve saygıyla selamlıyor, başarılarının daim olmasını temenni ediyorum.” 

EN BÜYÜK ŞANSIMIZ NURETTİN CANİKLİ 

“Bizim en büyük şanslarımızdan biri Nurettin Canikli’dir. Sayın Başbakan Yardımcımıza üstün çabalarından dolayı teşekkür etmek istiyorum. Sağlığını bir kenara koyup bütün ömrünü Giresun için harcadı. Sözün özü neden evet deme ve dememek için insanda ya akıl tutulması olması lazım ya da yalan söylemesi lazım. Zaten muhalefetin de yaptığı budur. Çünkü gerçekleri kendileri de biliyor. İnsan yapamadığını bir başkasının yaptığını gördükten sonra şunu anlıyor ki; ben yapamadım, o yaptı. Onun önüne nasıl geçebilirim düşüncesiyle çalışma yapıyor. Biz halk olarak, vatandaş olarak, siyasetçi olarak, ticaretçi olarak Cumhurbaşkanımızın her zaman yanındayız. Reis öl dedi mi ölürüz, kal dedi mi kalırız. Sonuna kadar evet, sonuna kadar Reis deriz.”

SAÇMA SAPAN İDDİALAR

“Öyle yalanlar, öyle saçma sapan iddialar gündeme getiriyorlar ki akıl almıyor. ‘Padişahlık geliyor, babadan oğula geçecek, ülke eyaletlere bölünecek, daha seçim olmayacak’ gibi inanılmaz yalanlarla halkımızı kandırmaya çalışıyorlar. Maddeler çok açıkça ortada olmasına rağmen akla hayale sığmayacak çarpıtma ve yalanlarla ülkemiz için hayati önem taşıyan bir referandumu sulandırmaya çalışıyorlar.”

ÇEKİŞMELER SON BULACAK

“Türkiye ne zaman ki istikrara ve tek parti iktidarına kavuştu, şaha kalktı. 15 senede bu ülkede devrim sayılacak hizmetlere imza atıldı. 750 milyon dolar için ülke ülke para dilenen, deprem olmuş şehirlerine 3 hafta müdahale edemeyen, gecelik 7 bin faizler, yüksek enflasyonlarla ekonomik krizler yaşayan Türkiye artık milyar dolarlık projelere imza atıyor. Ülkemiz tek parti iktidarında istikrarı yakaladı. Geçmişteki koalisyonlar, başbakana kitapçık fırlatan cumhurbaşkanları ve koalisyon hükümetlerinde yaşanan çekişmeler yüzünden bu ülke tarihinin en büyük krizlerini yaşadı. Yeni partili cumhurbaşkanlığı sisteminde bürokratik vesayete, koalisyonlara, çift başlılığa, siyasi çekişmelere son veriliyor.” 

İSTİKRAR YAKALANACAK

“Güçlü, halka hesap veren, halka sorumlu olan partili cumhurbaşkanlığı ile ülkemiz istikrarı yakalayacaktır. Halkımızın maddeleri çok inceleyerek dedikodulara, yalan yanlış iddialara itibar etmeden karar vermelerini rica ediyorum. Sonuçta her iki düşüncede olan vatandaşlarımız da bizim başımızın tacıdır. Kimse kimseye hakaret edemez, tercihinden dolayı baskı yapamaz. ‘Evet’ diyenlerin ‘Hayır’ diyenlere, ‘Hayır’ diyenlerin ‘Evet’ diyenlere saygı duymasını ve kutuplaşmaya asla müsaade etmemesini diliyoruz.” 



Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DİĞER HABERLER
tuncay kara
Bulancak Ajans
SPOR VİTRİNİ
hacamat
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir