Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 7424 kez okundu. | Kategori : Siyaset
Haberin Tarihi :   18 Aralık 2011 - 10:57

Hep Destek Tam Destek

Büyüt
Küçült
Hep Destek Tam
ALUCRA TOPLUMSAL GELİŞİM PLATFORMU' NUN BASIN AÇIKLAMASI

  Hep Destek Tam Destek 

     Ak parti Beyoğlu ilçe başkanlığı  görevine, mevcut ilçe başkanının il başkan yardımcısı olması nedeniyle vekaleten atanan  ve bu görevi layıkıyla ve başarıyla sürdüren Değerli Hemşehrimiz Sayın Rüstem Dindarol  ; Ak parti Genel merkezi tarafından tek aday olarak Ak parti Beyoğlu ilçe başkanlığı görevine aday gösterildi. 

     Çok önemli bir hadise bu hem bizler; hemşehrileri için hemde kendisi için bakın görün bir defa fırsat verildi bir hemşehrimize, O da Alucralıların  görev ve yetki verildiğinde nasıl başarılı olabileceklerini bir kez daha ispat ettiler. Bugün çok   değerli bir büyüğümüz  sayın Nurettin Canikli Ak Partide Gurup başkan vekili olarak çok önemli bir görev yapıyor. Beğenelim veya beğenmeyelim, siyasi görüşlerimiz uysun veya uymasın, hemşehrimizle gurur duymalı ve her fırsatta kendisine  destek vermeliyiz. 

     Bu sayede  onlar sorumlu oldukları görevlerde, hemşehrilerinden aldıkları güçle daha da  başarılı olabilir, Tüm Alucralıların gurur kaynağı olarak gelecekte  siyasette önemli görevler alabilecek gençlerimizin önünü açabilirler.. 

     Bir başka açıdan düşünürsek; Türkiyede 81 il, 923 ilçe var. Alucra  da bu ilçelerden biri. Belki nüfus, ticaret ve diğer özellikler bakımından, Türkiyedeki bir çok ilçeden daha gerilerde  olabilir. Ama geçmiş ve bugünün siyasi tarihini bir düşünün, hafızanızda canlandırın. Türk siyasi Tarihinde Her dönem  ilçemizden bir milletvekili veya önemli görevlerde bulunan insanlar vardı, ve hala da var. Düşünün 923 ilçe kaç ilçenin böyle bir özelliği olabilir. Kendimizi de hiç yabana atmayalım. 

     Bizler her zaman Türk siyasi tarihinde önemli bir rol oynadık ve oynamaya da devam edeceğiz. Anlaşılıyorki Alucralılara görev ve sorumluluk verildiğinde, çok başarılı olabiliyorlar. ama bu başarıların artarak devam etmesi birazda hemşehrilerinin görev ve sorumluluk alan tüm Alucralılara destek vermesi ve sahip çıkmasıyla orantılıdır. 

     Öyleyse Ak Partinin kalbi ve sayın Başbakanın ilçesi olarak lanse edilen  Ak Parti Beyoğlu ilçe başkanlığı görevine aday olan  değerli Hemşehrimiz sayın; Rüstem Dindarol'a  hemşehrileri olarak destek vermeliyiz ve sahip çıkmalıyız. 25.12.2011 Pazar günü  saat 12:30 da Haliç kongre Merkezinde yapılacak olan  Ak parti Beyoğlu 4.olağan kongresine katılalım. 

     Başta Alucra Stk ları olmak üzere,Tüm Alucra köylerinin derneklerini ve Tüm Alucralıları  Değerli hemşehrimize destek olmaya, Alucranın ve Alucralıların gücünü Tüm Türkiye ye göstermeye davet ediyoruz. 

  

Saygılarımızla... 

ALUCRA TOPLUMSAL GELİŞİM PLATFORMU





Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DİĞER HABERLER
tuncay kara
Bulancak Ajans
SPOR VİTRİNİ
hacamat
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir