Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 19688 kez okundu. | Kategori : Siyaset
Haberin Tarihi :   17 Ağustos 2016 - 12:18

Herkes günahını çeksin!

Büyüt
Küçült
Herkes günahını

Eynesil Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İlçe Başkanı Ahmet Latif Karadeniz 15 Temmuz ve sonrasını değerlendirerek “FETÖ mensuplarıyla ilgili adaletli davranılması çağrısında bulundu.

Akrabamdır, eşimdir, dostumdur ayrımcılığının yaşanmaması gerektiğini savunan Başkan Ahmet Latif Karadeniz, kimin ne kadar günahı varsa herkes günahını çeksin” dedi.

 Eynesil Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İlçe Başkanı Ahmet Latif Karadeniz yaptığı açıklamada “ 15 Temmuzda Ülkemizde gerçekleştirilmeye çalışılan darbe girişiminde halk olarak top yekun bütün siyasi partilerde dahil olmak üzere darbe girişimine karşı mücadele ettik. Bu Türk milleti olarak bizim gururumuzdur. Genel başkanımız olsun diğer siyasi parti genel başkanları olsun darbe anında ve sonunda hep beraber mecliste gösterdikleri dik duruş demokrasi dayanışmasının yerinde ve zamanında olduğunu bizlere göstermektedir” dedi.

 “BU GÜN OLSAN YİNE YAPARIZ”

15 Temmuz gecesinde yaşanan olayları da anlatan Eynesil Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İlçe Başkanı Ahmet Latif Karadeniz” Biz darbe akşamı tüm siyasi parti temsilcileriyle ilçe meydanında bir bütün olarak toplandık ve tek yumruk olduk. Halkın karşısına bu duygularla çıkıp onlara moral ve güç vermeye çalıştık. Aynı olay bu günde olsa yine aynısını yaparız. Biz bu darbe girişiminde siyasi parti ayrımı yapmadık, yapmıyoruz da. Çünkü bizim için vatan ve milletten başka her şey teferruattır” diyerek darbe girişimini tekrar kınadığını söyledi.

 GELECEĞE IŞIK TUTACAK”

 15 Temmuz darbe girişiminden sonra yetişecek gençlerin ve Ülkenin bekası için de değerlendirmelerde bulunan Eynesil Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İlçe Başkanı Ahmet Latif Karadeniz “ Bu darbe girişimi geleceğe ve geleceğimize ışık tutmak zorundadır. Ülke laik, demokratik temeller üzerinde yeniden inşa edilmeli, Atatürk ilke ve inkılâplarına bağlı bir şekilde devam ettirilmelidir” dedi

 “ HİÇ KİMSE KOLLANMAMALI”

Eynesil Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İlçe Başkanı Ahmet Latif Karadeniz konuşmasının sonunda “hiç kimse için kayırma yapılmamalı. Suçlu olan kim varsa dokunulması gerekmektedir. Kimin ne kadar günahı varsa çekmek zorundadır.  Çünkü şu anda bunun köküne kadar inmezsek ileriki zamanlarda bu oluşum tekrar filizlenecek ve önlemi alınmadığı takdirde aynı şeyler yaşanacaktır. Suçluyu ve suçsuzu ayırt ederek bu olayın dibine kadar gidilmelidir, kimin sucu varsa da cezalandırılmalıdır” diyerek adalet vurgusu yaptı

Fikret BODUR-www.eynesilajans.com



Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DİĞER HABERLER
tuncay kara
Bulancak Ajans
SPOR VİTRİNİ
hacamat
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir