Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 6705 kez okundu. | Kategori : Siyaset
Haberin Tarihi :   19 Mayıs 2011 - 11:53

''Hipermarket Yasası'nı çıkararak, esnafımızı koruyacağız''

Büyüt
Küçült
Hipermarket Yasasını çıkararak, esnafımızı
CHP milletvekili adayları Gezmiş ve Bektaşoğlu pazaryerini gezerek ''Pazarcı esnafımızı büyük marketlere yem etmeyeceğiz'' dediler.

CHP milletvekili adayları  Gezmiş ve Bektaşoğlu pazaryerini gezerek ''Pazarcı esnafımızı  büyük marketlere yem etmeyeceğiz''  dediler. 

''Hipermarket Yasası'nı çıkararak, esnafımızı koruyacağız''
 

     CHP milletvekili adayları seçim çalışmalarını hızlandırdı.

     Giresun merkezde Belediye Başkanı Kerim Aksu, milletvekili adayları İnş. Müh. Aykut Gezmiş, Ecz. Bülent Bektaşoğlu ve çok sayıda partilinin katıldığı CHP heyeti Pazar esnafını gezerek sorunlarını dinledi.

     Siftahsızlıktan yakınan esnafa partilerinin projelerini anlatan CHP milletvekili adayları Gezmiş ve Bektaşoğlu şunları dile getirdiler: 

     ESNAFIMIZ RAHAT BİR NEFES ALACAK 

     “CHP iktidarında esnafımızın rahat bir nefes alması için projelerimiz hazır. Biz pazarcı esnafımızın da zor bir dönemden geçtiğini biliyoruz. Siftah yapmadan günü tamamladıklarının farkındayız.

     Biz Hal Yasasını esnafımızın lehine yeniden düzenleyeceğiz. Hipermarket Yasasını da çıkararak esnafımızı koruyacağız. Bu yasayla hipermarket sayısı sınırlanacak ve büyük marketlerin şehir dışında olmasını sağlayacağız. Böylece de esnaflarımızın büyük marketlere yem olmasını engellemiş olacağız.

     İktidarımızda esnafımızın ödediği sosyal güvenlik destek primini de kaldıracağız. Esnafın gelir vergisi oranını 5 puan azaltacağız. Kısacası biz toplumumuzun bütün kesimlerine olduğu gibi esnafımızın da rahat bir nefes almasını sağlayacağız” 



Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DİĞER HABERLER
tuncay kara
Bulancak Ajans
SPOR VİTRİNİ
hacamat
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir