Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 15089 kez okundu. | Kategori : Siyaset
Haberin Tarihi :   22 Şubat 2018 - 20:28

İYİ PARTİ MERKEZ İLÇE ZİYARETLERİNİ SÜRDÜRÜYOR

Büyüt
Küçült
İYİ PARTİ MERKEZ İLÇE ZİYARETLERİNİ


İYİ Parti Giresun Merkez İlçe Başkanı Abdulkadir Eroğlu ve yönetim kurulu üyeleri, sivil toplum kuruluşlarına ziyaretlerini sürdürüyor. 11 Şubat tarihinde yapılan Merkez İlçe kongresinde güven tazeleyen Abdulkadir Eroğlu ve yönetim kurulu üyeleri, bugün de Giresun Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği ve Öz Giresun Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi’ni ziyaret ederek, ülkenin ve ilimizin sorunları hakkında görüş alışverişinde bulundular. Her iki ziyaret de oldukça sıcak ve samimi bir ortam içinde geçti.
Giresun Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği Başkanı Ali Kara, ilimizin mevcut sorunlarının tarihsel süreç içinde gelişimi ve çözüm yolları hakkındaki görüşlerini açıkladı. Başkan Kara konuşmasında “Hep beraber ilimizin mevcut sorunları ve çözüm yolları konusunda görüşler ortaya koyabilmeli ve bunu siyaset üstü bir şekilde devam ettirebilmeliyiz. Bunu etrafımızdaki komşu vilayetler yaptı ama biz yapamadık.” dedi. İYİ Parti Merkez İlçe Başkanı Eroğlu’da konuşmasında “İlimizin iyiliğini ön planda tutan yapıcı bir politika yapmak istiyoruz. Bunun içinde toplumun her kesiminin görüşlerini alacağız ve gerginlikten uzak, yapıcı ve çözüm odaklı bir politika izleyeceğiz.” dedi. Ziyaret esnasında Giresun Güney çevre Yolu’nun durumu, Eğribel Tüneli, Atatürk Stadı arazisinin durumu, Giresun Limanı, şehir ana girişindeki giderek artmakta olan trafik yoğunluğu gibi konular hakkında karşılıklı görüşler dile getirildi.
Görüşmede yıkılacak olan Giresun Atatürk Stadı arazisini TOKİ’ye devredilmiş olduğu gündeme geldi. Başkan Eroğlu konuşmasında “Bu arazinin TOKİ’ye devredilmiş olması illaki inşaat yapılacağı anlamına gelmemeli. TOKİ burayı bir Kent Ormanı kurulması amacıyla Giresun’a hediye edebilir.” diyerek bu konuda çalışmalar yapılması önerisinde bulundu.
Başkan Kara ve Başkan Eroğlu Giresun Güney Çevre Yolunun Giresun için önemi konusunda görüş birliğinde olduklarını ifade ettiler. Başkan Ali Kara “Mevcut şehir girişi ile beraber Giresun Limanı’nın verimli çalışması imkansız. Limanın aktif olarak çalışmaya başlamasıyla birlikte günde yüzlerce kamyon giriş çıkış yapacaktır ve bu karayolu ve şehir girişi böyle bir yoğunluğu kaldıramaz.” diyerek görüş bildirdi.
Abdulkadir Eroğlu başkanlığındaki İYİ Parti Giresun Merkez İlçe yönetim kurulunun bu günkü ikinci durağı Öz Giresun Esnaf ve sanatkarlar Kredi ve Kefalet kooperatifleri Birliği oldu. Birlik Başkanı Ercan Ayhan ve İyi Parti Giresun Merkez İlçe Başkanı Abdulkadir Eroğlu ilimizin ve esnafımızın sorunları hakkında karşılıklı olarak görüşlerini paylaştılar.



Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DİĞER HABERLER
Haydar karakılıç
ferrero
tuncay kara
Bulancak Ajans
SPOR VİTRİNİ
hacamat
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir