Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 7353 kez okundu. | Kategori : Siyaset
Haberin Tarihi :   18 Kasım 2013 - 18:47

''Kafasına Göre İş Yapan Belediye İstemiyoruz''

Büyüt
Küçült
Kafasına Göre İş Yapan Belediye
AK Parti Giresun İl Teşkilatında temayül yoklaması sona erdi ama adayların seçim çalışmaları aralıksız sürüyor.

"KAFASINA GÖRE İŞ YAPAN BELEDİYE İSTEMİYORUZ"       

AK Parti Giresun İl Teşkilatında temayül yoklaması sona erdi ama adayların seçim çalışmaları aralıksız sürüyor. AK Parti Giresun Belediye Başkan Aday Adayı İnşaat Mühendisi M.Bahadır YILMAZ'da seçim gezilerine devam ediyor.

Giresun Kent Konseyi Yönetim Kurulu Başkanı Muharrem Apaydın ve yönetim kurulu üyelerini ziyaret eden Yılmaz, kent konseyi üyelerinden destek istedi.

Ziyarette bir konuşma yapan Giresun Kent Konseyi Başkanı İşadamı Muharrem Apaydın; "Giresun Belediyesinin maalesef kent konseyine karşı tutumunu olumlu bulmuyoruz. Sayın Başkan Kerim Aksu, şehrimize yapılan ve her kesimi yakından ilgilendiren projelerde kent konseyi ile istişare etmediğini belirtti. Kent Konseyi olarak kendilerine sunduğumuz çözüm önerilerini ise dikkate almadığını belirtti. Umarız ki Mart 2014 yerel seçimlerinde Giresun Belediye Başkanlığı koltuğuna oturacak kişinin ise şehri ilgilendiren her projede sivil toplum kuruluşları ve teknik personeller istişare içinde çalışmasını umduklarını belirtti.

Giresun Belediye Başkan Aday Adayı İnşaat Mühendisi M.Bahadır Yılmaz ise yaptığı konuşmada; "Eğer Belediye Başkanlığı Makamı bizlere nasip olursa şehrimizin gelişimi ve yaşınılası bir kent için hayata geçirmeyi planladığımız her projeden bizimle beraber tüm sivil toplum kuruluşları ve teknik personellerin taşın altına elini koyması gerektiğini belirtti."



Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DİĞER HABERLER
tuncay kara
Bulancak Ajans
SPOR VİTRİNİ
hacamat
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir